Marin a devenit la începutul lui septembrie jucătorul lui Cagliari, echipă care a cucerit titlul în Serie A în urmă cu 50 de ani. Mijlocașul de 24 de ani, crescut la Academia lui Hagi, a impresionat în acest început de sezon din Serie A, la Cagliari, însă Marin nu a uitat de perioada petrecută la Ajax Amsterdam. Internaţionalul român a acordat un interviu pentru Gazzetta dello Sport, în care a vorbit despre ce s-a întâmplat la Ajax.
Chiar dacă este doar împrumutat la Cagliari, viitorul lui Răzvan Marin la Ajax Amsterdam este greu de imaginat.Cagliari l-a împrumutat pentru un sezon, însă cu opţiunea de cumpărare definitivă anul viitor: "Echipa era bună, iar Amsterdamul este frumos, aşa că am fost fericit", şi-a explicat Marin decizia de a semna cu Ajax Amsterdam. În 2019, "lăncierii" plăteau 12,5 milioane de euro celor de la Standard Liege pentru semnătura românului.

Răzvan Marin, la momentul adevărului în presa din Italia

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Nu suntem Germania!" Ce a spus Rădoi înainte de meciul cu Liechtenstein: "Doar atunci aș rămâne"
13/11/2021 LA 17:05
"Am început bine şi am jucat imediat, chiar şi în play-off-urile Champions League. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar la un moment dat am fost îndepărtat. Poate se aşteptau la ceva mai mult", a mai spus Marin în Gazzetta dello Sport. Marin a evoluat imediat cum a ajuns la Amsterdam, însă ulterior a fost lăsat pe bancă în favoarea altor jucători.
Cotat la 8 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, Răzvan Marin a fost crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, urmând ca în 2013 să ajungă la Viitorul, echipa patronată tot de "Rege". Standard l-a cumpărat în 2017, în schimbul a 4,8 milioane de euro. Răzvan Marin a bifat 23 de selecții la naționala României, reușind să înscrie un gol.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Mesajul lui Răzvan Marin pentru Mirel Rădoi înainte de meciurile cu Islanda și Liechtenstein
08/11/2021 LA 14:52
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Surpriză în lotul lui Rădoi pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein! Cine sunt convocații
03/11/2021 LA 10:34