Răzvan Marin nu mai este dorit de Ajax, însă mijlocașul român în vârstă de 24 de ani poate prinde un super-transfer în campionatul din Turcia. Este vorba despre turcii de la Galatasaray, care sunt interesați să-l aducă pe Marin pe Turk Telekom Arena odată ce românul va părăsi clubul olandez.
Șefii celor de la Galatasaray Istanbul au pus ochii pe Răzvan Marin și simt că acum este cel mai bun moment pentru a face o mișcare în acest sens, în contextul pandemiei de coronavirus, care a schimbat datele financiare ale oricărui transfer. În plus, turcii trebuie să scape rapid de jucătorii care nu s-au integrat și să-i înlocuiască pentru a încerca să țină pasul în Super Lig, acolo unde ocupă locul 3, după Trabzonspor şi Basaksehir.

Jurnaliștii turci anunță interesul clubului pentru Răzvan Marin

Fotbal
Lobonț știe cine ar trebui să fie liderul echipei naționale a României! "Are calități să facă asta"
ACUM 5 ORE
Potrivit publicației Fotomac, conducerea lui Galatasaray şi-a îndreptat din nou atenţia către Răzvan Marin, cel căruia nu i se oferă șanse la Ajax Amsterdam. Nu este pentru prima dată când Galata îl doreşte pe fotbalistul român. În 2017, înainte a ajunge de la Viitorul Constanţa la Standard Liege, Marin a fost aproape de a ajunge pe malul Bosforului.
https://i.eurosport.com/2019/10/12/2694633.jpg
Cel mai probabil, turcii vor încerca să obțină un împrumut cu mențiunea că ar fi inclusă și o sumă de transfer definitiv, clauză care va fi activată dacă mijlocașul român va confirma la echipa antrenată de Fatih Terim. Mutarea se poate realiza în prima fereastră de transferuri oficială. De curând, turcii au scris că Galatasaray Istanbul şi-a manifestat interesul şi pentru un alt fotbalist român, Vlad Dragomir, legitimat la Perugia Calcio.

Ajax vrea să-și recupereze investiția

Ajax își dorește recuperarea întregii investiții făcute în vara trecută. Olandezii le-au plătit 12,5 milioane de euro celor la Standard Liege pentru aducerea lui Răzvan Marin, dar evoluția sa a fost dezamăgitoare. Suma respectivă este considerată a 3-a cea mai mare plătită de Ajax în istoria clubului.
În mod cert, pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a bulversat toată lumea fotbalului, schimbând datele finaciare ale problemei. În situația actuală, Ajax este mulțumită să scape de salariul mijlocașului român și să-și încerce norocul cu alte transferuri, fotbaliști care se potrivesc mai bine profilului lăncierilor.
  • Contractul dintre Ajax şi Răzvan Marin expiră în 2024
  • Răzvan Marin a bifat 21 de selecții și a marcat un gol pentru naţionala mare a României
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Liga Națiunilor UEFA
România nu a mai reușit să o învingă pe Finlanda! "Tricolorii" au rămas pe ultimul loc în grupă
23/09/2022 LA 11:05
Chinese Super League
VIDEO | Stanciu a reușit un assist genial în victoria lui Wuhan! Notă primită de român
28/08/2022 LA 15:52