În primăvara anului 2013, au circulat zvonuri în presă că Stanca a fost agresat de fanii Rapidului în trafic și a suferit o fractură la un deget. Laurențiu Reghecampf a vorbit și el la momentul acela despre situația portarului său de rezervă, înaintea unei partide cu Rapid.
"Este o problema cu Stanca, a avut un mic incident vineri. A avut parte de un incident in trafic, s-a certat cu cineva. Probabil va lipsi două săptămâni, pentru că are un deget fracturat", declara atunci antrenorul lui FCSB.
Situația lui Stanca nu era însă cea vehiculată în presă, iar portarul roș-albaștrilor a povestit pentru GSP Live ce s-a întâmplat de fapt și de ce a avut un deget fracturat. Goalkeeper-ul suferise un accident de motocicletă care i-a provocat leziunea la mână.
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 2 ORE

Stanca: "M-am suit pe motocicletă și am pierdut controlul"

"Am avut piticii mei pe creier în momentul ăla. Nu știu ce a fost în capul meu în ziua aia, dar episodul cu motocicleta e adevărat. Îmi plăceau motocicletele de viteză. Nu era trecut în contract că nu ai voie cu motocicleta, dar era stipulat că nu ai voie să faci sporturi extreme.
M-am suit pe un Suzuki de 1000 de centimetri cubi. 180 de cai. Era motocicleta unui prieten. Nu e un episod pe care să mi-l amintesc cu plăcere. Eram în ziua liberă. I-am zis: 'Dă-mi-o să mă plimb și eu puțin cu ea.'
M-am suit pe motocicletă și am pierdut controlul. Nu eram pe stradă, s-a întâmplat în spatele blocului. Am supraturat-o și am intrat într-o mașină. Mi-am fracturat degetul mic de la mână. Nu aveam permis pentru motocicletă, asta era problema. Eu eram speriat de ce am făcut, eram panicat.
Știam ce repercusiuni mă așteaptă și n-am mai gândit limpede. Mai bine eram sincer din prima și poată scăpam basma curată. Cei de la club au aflat. Întotdeauna, adevărul iese la iveală. Reghecampf mi-a dat de înțeles că a aflat adevărul. Nu a fost direct, dar a vorbit cu mine. În mare, ăsta e motivul pentru care am plecat", mărturisit Stanca, citat de GSP.
Răzvan Stanca a adunat 216 de-a lungul carierei sale, în care a apărat pentru Pandurii, FCSB, CS Mioveni sau FCU Craiova 1948.
Liga Națiunilor UEFA
Antonio Cassano, mesaj vehement pentru Cristiano Ronaldo: "Lasă-te! Asta a fost"
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
FCSB a aflat cât va lipsi Radunovic! Muntenegreanul s-a accidentat în Nations League
ACUM 3 ORE