Ianis Hagi s-a transferat în vară la campioana Belgiei, iar mutarea a costat 8 milioane de euro. Transferul a intrat direct în istoria lui Genk, internaționalul nostru fiind cel mai scump jucător adus vreodată de formația care a obținut un titlu surprinzător anul trecut, în Belgia.
După un început promițător, Ianis a devenit rezervă de lux, iar stafful tehnic a fost de acord să îl cedeze în această iarnă, sub formă de împrumut. La Rangers, sub comanda lui Gerrard, Hagi Jr pare să se simtă mult mai bine, iar partida de aseară a arătat că românul are toate calitățile pentru a fi la o echipă de top din Europa.
"Ianis Hagi a marcat frumos golul câștigător pentru Rangers, chiar de ziua de naștere a legendarului său tată", a titrat nieuwsblad.be, care apoi și-a adus aminte de faptul că debutul la Genk a fost unul asemănător: "Mijlocașul ofensiv a scris la debut pentru Genk, contra lui Kortrijk, dar apoi prestațiile nu au mai fost la fel de bune, determinându-i pe cei din stafful belgienilor să nu mai creadă în el. Hagi s-a transferat în această iarnă la Rangers, mergând sub formă de împrumut. Clauza de cumpărare e de doar 5 milioane de euro".
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
ACUM 6 ORE
Concluzia belgienilor? "A fost seara lui Hagi, care a dat o adevărată petrecere pe teren".
După 25 de etape, Rangers se menține pe locul secund, la 7 lungimi distanță de liderul Celtic, care s-a impus la Motherwell, scor 4-0. Totuși, formația românului are un meci mai puțin disputat, astfel că titlul nu este încă o afacere încheiată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Un fan american, scos din stadion la meciul cu Iran! Motivul pentru care a fost "săltat" imediat
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Anglia și SUA își continuă aventura în Qatar! Se cunosc deja primele două optimi de la Mondial
ACUM 7 ORE