Ianis Hagi s-a transferat în vară la campioana Belgiei, iar mutarea a costat 8 milioane de euro. Transferul a intrat direct în istoria lui Genk, internaționalul nostru fiind cel mai scump jucător adus vreodată de formația care a obținut un titlu surprinzător anul trecut, în Belgia.
După un început promițător, Ianis a devenit rezervă de lux, iar stafful tehnic a fost de acord să îl cedeze în această iarnă, sub formă de împrumut. La Rangers, sub comanda lui Gerrard, Hagi Jr pare să se simtă mult mai bine, iar partida de aseară a arătat că românul are toate calitățile pentru a fi la o echipă de top din Europa.
"Ianis Hagi a marcat frumos golul câștigător pentru Rangers, chiar de ziua de naștere a legendarului său tată", a titrat nieuwsblad.be, care apoi și-a adus aminte de faptul că debutul la Genk a fost unul asemănător: "Mijlocașul ofensiv a scris la debut pentru Genk, contra lui Kortrijk, dar apoi prestațiile nu au mai fost la fel de bune, determinându-i pe cei din stafful belgienilor să nu mai creadă în el. Hagi s-a transferat în această iarnă la Rangers, mergând sub formă de împrumut. Clauza de cumpărare e de doar 5 milioane de euro".
Serie A
Medicii lui Inter îl vor evalua pe Christian Eriksen înainte de a reveni pe teren
ACUM 13 MINUTE
Concluzia belgienilor? "A fost seara lui Hagi, care a dat o adevărată petrecere pe teren".
După 25 de etape, Rangers se menține pe locul secund, la 7 lungimi distanță de liderul Celtic, care s-a impus la Motherwell, scor 4-0. Totuși, formația românului are un meci mai puțin disputat, astfel că titlul nu este încă o afacere încheiată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cum s-a votat în fiecare țară la Balonul de Aur. Olandezii s-au răzbunat pe Messi
ACUM 4 ORE
Fotbal
CFR Cluj, amendată de UEFA cu 200.000 de euro
ACUM 4 ORE