Sport.es menţionează faptul că starul argentinian a coborât din avion şi i-a salutat pe oamenii care au venit să-l întâmpine, purtând un tricou pe care scrie "Ici c’est Paris". Leo va efectua vizita medicală şi va semna contractul cu noua sa echipă.
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Lionel Messi a acceptat un contract pe două sezoane cu vicecampioana Franței, cu opțiune de prelungire până în iunie 2024. Acesta a anunțat că Messi va avea un salariu net de 35 de milioane de euro pe sezon, plus bonusuri.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE

Presa din Spania, după fotografiile cu Messi: "Un slogan dureros"

După ce a aterizat la Paris, Leo şi-a salutat fanii, purtând un tricou pe care scria "Ici c’est Paris", "un slogan dureros al celor de la PSG pentru fanii Barcelonei, care până acum mulţi ani au avut ocazia de a-l vedea pe Messi purtând doar tricoul catalanilor sau al naţionalei Argentinei", precizează Sport.es.
De asemenea, cotidianul spaniol reaminteşte cifrele extraordinare ale lui Messi pe parcursul celor 21 de ani petrecuţi la Barcelona: 672 de goluri în 778 de meciuri. La sosirea starului argentinian pe aeroportul Le Bourget, la 17 kilometri nord de Paris, s-a adunat un contigent important de jurnalişti şi de fani pentru a-l vedea pe Messi ajungând la noua sa echipă. Ei au scandat "Ici c’est Paris", odată cu sosirea jucătorului argentinian.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Presa din Spania menţionează faptul că Messi, câştigător al Balonului de Aur de 6 ori, a aterizat însoţit de soţia sa, Antonella Roccuzzo, de copiii săi Thiago, Mateo şi Ciro, de Pepe Costa, asistent personal şi fost şef al Biroului de Servicii pentru Jucători din Barcelona, precum şi de tatăl şi în acelaşi timp reprezentantul său, Jorge Messi.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 10 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 11 ORE