Filmul evenimentelor de la România - Suedia

Minutul 81 al întâlnirii România - Suedia. Arbitrul italian Daniele Orsato oprește meciul un minut pe motiv de scandări cu caracter rasist la adresa atacantului suedez de culoare Alexander Isak, iar de la instalaţia de amplificare se aude un avertisment către suporterii români prin care sunt atenţionaţi că există riscul întreruperii definitive a partidei în cazul în care asemenea incidente se repetă.
Născut la Stockholm din părinți din Eritrea, Isak a dezvăluit discuția cu arbitrul italian.
Premier League
Noi reguli pentru echipele din Premier League. La câte cazuri de covid pot cere amânarea unui meci
ACUM 7 MINUTE
Da, am auzit scandări rasiste din tribune. Sunt dezamăgit, este incredibil că asemenea lucruri se întâmplă. Dar noi eram pregătiţi pentru aşa ceva şi am făcut faţă. Doar l-am întrebat pe arbitru dacă a auzit ceva. După două minute, a întrerupt meciul şi a spus că a auzit ceva. M-a întrebat: <vrei să opresc meciul?> I-am spus: <nu, nu trebuie să faci asta>. Cuvintele rasiste sunt lucruri care nu ar trebui să se întâmple. Este incredibil de trist | Isak

România a scăpat de pedeapsă

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial decizia Comisiei de Disciplină UEFA, după ce suedezii s-au plâns de scandări rasiste pe Arena Naţională, în meciul disputat cu selecționata României, în penultima partida din preliminariile pentru Campionatul European din 2020.
"Forul de la Nyon a decis că nu au existat manifestări rasiste la meciul disputat pe Arena Națională, pe 15 noiembrie 2019", se arată în comunicatul FRF.
În presa din Suedia, evenimentul a fost tratat pe larg, iar Hakan Sjostrand consideră că UEFA a făcut o mare greşeală considerând că nu au existat manifestări rasiste la partida de pe Arena Naţională.
"Noi n-am fost informaţi, dar, dacă e adevărat, e o decizie ciudată şi greşită. E inacceptabil ca o persoană, indiferent că e vorba de fotbal sau orice altă ramură a societăţii, să fie subiectul rasismului", a spus secretarul general al Federaţiei Suedeze de Fotbal, Hakan Sjostrand, potrivit SVT Sport.
Serie A
Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț Radu! Unde este dorit și cum a reacționat Inter
ACUM 19 MINUTE
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM O ORĂ