În prezent la Slavia Praga, Stanciu s-a implicat în campania de strângere de fonduri pentru salvarea clubului Dinamo. Internaționalul român, în trecut fost rival al formației din "Ștefan cel Mare", a donat 1948 de euro și a devenit "membru Elite" în programul suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan.
Duckadam, directorul de imagine de la FCSB, l-a criticat pe Stanciu pentru inițiativa sa, amintind că nu este pentru prima oară când mijlocașul preferă să se alăture unei tabere rivale. "Eroul de la Sevilla" a făcut referire la momentul în care Stanciu a spus că și-ar dori ca rivala FCSB-ului, CFR Cluj, să câștige campionatul.
"Înainte a zis că își dorește să câștige CFR Cluj campionatul, acum ieșirea asta cu Dinamo... Cred că are niște polițe de plătit, ceva, nu înțeleg... Totuși echipa asta (n.r. - FCSB) l-a propulsat, să fim serioși.
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care Messi a absentat de la petrecerea Argentinei după calificarea în sferturi
ACUM 16 MINUTE
Nu cred în ce a făcut el, eu zic că e doar o chestiune de imagine. În momentul în care s-a înscris acolo, se știa că numele lui va apărea, mai ales că a fost la FCSB, era clar că numele lui va sări în ochi.", a spus Duckadam, pentru DigiSport.

Mesajul dinamoviștilor pentru Nicolae Stanciu

Chiar dacă Stanciu a solicitat ca donația să rămână anonimă, suporterii dinamoviști au considerat că gestul său merită lăudat public. Pe contul de Facebook, Peluza Cătălin Hîldan i-a mulțumit fostului rival pentru inițiativă:
"Gestul lui față de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă știm că n-a făcut-o pentru a atrage atenția. Este bine educat și nu-i lipsește modestia. Soarta a făcut să ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru Națională, iar acum aplaudăm gestul acesta. Gestul lui reprezintă și un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenențe, simpatii și rivalități. RESPECT, STANCIULE!", au scris dinamoviștii.

Ionuț Negoiță vinde Dinamo

Ionuț Negoiță a anunțat sâmbătă, în seara de Înviere, că a acceptat propunerea Asociației "Dinamoviști pentru Dinamo" (ADPD) și va vinde clubul din "Ștefan cel Mare".
Prin intermediul proiectului "Doar Dinamo București", fanii din PCH și toți cei care susțin echipa au reușit să strângă donații pentru a putea achita datoriile și pentru a salva clubul.
Apoi, ADDP, cealaltă asociație care susține financiar echipa, a anunțat că este dispusă să cumpere întreg pachetul majoritar al acțiunilor de la Dinamo. În prezent, asociația din care face parte și Cornel Dinu a adunat suma de 45.000 de euro, care va fi virată în conturile clubului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 34 MINUTE
Romanian Liga I
Gică Hagi, savuros după ce Farul a făcut scorul campionatului: "Golurile ne plac, muncim să marcăm"
ACUM O ORĂ