"Dacă cineva spune în public că vom plăti 10 sau 15 milioane, bani pe care i-am cheltuit într-un sezon întreg de Premier League, nu i-aş acorda prea multă atenţie", a declarat Farke, potrivit DigiSport.
”Nu vom face vreo nebunie. Cel mai important e să ne păstrăm jucătorii pe care îi avem. Nu vom vinde 20 de jucători ca să cumpărăm alți 20. Filosofia noastră este aceea de a nu comenta numele sau afacerile potențiale până când acestea nu se fac. Atunci când cineva vorbește public despre asta, înseamnă că sunt alte motive în joc.
În această afacere există întotdeauna oameni cărora le place să vorbească. Cu toții suntem tentați să cheltuim bani, dar nu e realist să cheltuim de 10-15 ori mai mult decât am făcut-o în Premier League. Nu mă aștept să cheltuim mai mult decât veniturile noastre. Nu vom risca”, a adăugat germanul.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM 20 MINUTE

Norwich, record negativ în Premier League

Norwich City a retrogradat matematic din Premier League după o înfrângere usturătoare, 0-4, cu West Ham.
Norwich este prima echipă din istorie care a retrogradat de cinci ori din Premier League. Marea întrebare este însă dacă Daniel Farke regretă felul în care a abordat acest sezon. Norwich a luat patru puncte de la Leicester, a învins pe Manchester City și Everton, a făcut egal cu Arsenal și Tottenham și a reușit ”cumva” să scoată doar nouă puncte din restul de 29 de partide.
Farke are cu siguranță are regretele sale. El și-a menținut principiile tot sezonul și a avut încredere în jucătorii care au promovat din Championship sezonul trecut. Germanul a insistat să rămână cu stilul de joc deschis, însă este greu de imaginat că o abordare mai pragmatică nu ar fi fost mai potrivită pentru salvarea de la retrogradare. Slăbiciunile sunt expuse imediat la un astfel de nivel iar incapacitatea celor de la Norwich de a-și redresa greșelile i-a trimis direct înapoi în Championship.
Fotbal
Veste mare despre starea lui Pele, dată chiar de fiica sa, Flavia
ACUM 29 MINUTE
Fotbal
Jucătorul care nu mai are nicio speranță că va mai juca la FCSB! "Va fi greu fără Dică"
ACUM O ORĂ