Mijlocașul de 21 de ani a fost titular în meciul disputat joi seară, 5 februarie, pe teren propriu, contra echipei Hibernian, și a marcat golul victoriei. În minutul 84, Ianis a punctat în poartă adversă, iar stadionul a "explodat".
La finalul meciului, oficialii clubului Rangers au postat pe contul oficial de Twitter filmulețul cu golul românului și au lăsat și un mesaj: "Hagi este aici".
Liga Națiunilor UEFA
Edi Iordănescu a anunțat lotul României pentru Liga Națiunilor! Surprizele selecționerului
ACUM 4 MINUTE
"Un sentiment ca niciunul altul. Ianis Hagi și-a anunțat venirea cu stil", au mai notat oficialii grupării scoțiene.
Echipa oaspete a deschis scorul pe Ibrox Stadium în minutul 35, dar Edmunson a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, 45+2. Golul lui Ianis a venit pe finalul meciului, în minutul 84, atunci când mijlocașul de 21 de ani a prins un voleu la colțul lung și a punctat pentru 2-1. La patru minute distanță de la reușită, fiul lui Hagi a fost schimbat de Gerrard, în ovaţiile suporterilor, care au fost prezenți în număr de 49.427 pe arena din Glasgow.
"Ianis Hagi e darul zeilor pentru cei șapte ani de bătaie de joc", "Hagi este aici" sau "Au trecut două minute din a doua repriză și aș vrea să aplic pentru a deveni membru în fan club-ul Ianis Hagi", sunt doar câteva dintre postările de pe Twitter la adresa lui Hagi junior.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 28 MINUTE
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 3 ORE