Articol scris de Romeo Ene
Președintele Klaus Iohannis a anunțat în această seară că suporterii vor avea acces la evenimentele sportive în aer liber, începând cu data de 15 mai. Fanii fotbalului din România vor putea reveni pe stadioane începând cu data de 15 mai. Anunțul este oficial și a fost făcut în urmă cu puțin timp de președintele Klaus Iohannis, într-o conferință de presă.
Reacţia FRF nu a întârziat să apară, iar Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a abordat acest subiect.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE

Mihai Stoichiţă, precaut înaintea revenirea fanilor pe stadioane

"Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori", precizează preşedintele Iohannis, cu 3 etape înainte de finalul play-off-ului, iar Mihai Stoichiţă are încredere că lucrurile vor reveni la normal.
‘’Este îmbucurător că toate demersurile făcute de către FRF reușesc să aducă din nou oamenii pe stadion. Acum, trebuie să fim raționali și să nu cădem în extrema cealaltă să credem că am scăpat de probleme. Semnalul către o normalitate după care tânjim de un an și ceva trebuie dat de către lege.’’
’’Va fi o problemă de organizare, există multe semne de întrebare, e o situație nouă, dar sper ca cei care se ocupă de asta să fie abili și să știe cum să gestioneze situația. Acest prim pas, chiar dacă e mic, să fie pasul care să ducă încet-încet către 100%”,
"Vom avea o relaxare treptată. Vedem că pandemia s-a redus un pic, parcă putem să respirăm un pic mai ușurați, dar în același timp trebuie să ne fie foarte clar că suntem deja în plină pregătire pentru România post-pandemică. Pandemie nu se va termina mâine, nici pe 1 septembrie, dar dacă ne vaccinăm cu toții, totuși, pandemia se va reduce și în final se va termina. Dacă vrem relaxare, trebuie să ne vaccinăm", a mai spus Iohannis, care a anunțat o serie de măsuri de relaxare.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 9 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 10 ORE