Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la echipa națională încă de acum câteva luni, dar șefii de la FRF nu au reușit deocamdată să-i găsească un înlocuitor. Refuzurile pe bandă rulantă venite de la Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu i-au determinat pe șefii de la Casa Fotbalului să organizeze un adevărat concurs pentru ocuparea postului.
Membrii comisiei tehnice au trecut fiecare pe o listă câte 5 nume, iar la final s-a făcut un clasament și Răzvan Burleanu împreună cu Mihai Stocihiță au purtat și vor purta în continuare discuții cu cei rămași în cursă. La un moment dat, varianta Adrian Mutu părea cea mai probabilă, dar procesul este unul mai complicat și există posibilitatea unei surprize.
Ieri, Burleanu și Stocihiță s-au deplasat în Franța, la Nice, pentru a negocia cu Ladislau Boloni, cel care a mai condus prima reprezentativă în urmă cu 20 de ani. Cu această ocazie, cei mai importanți oameni din cadrul FRF se vor întâlni și cu Adrian Ursea, cel care a fost antrenorul lui Nice în sezonul trecut și se pare că a fost luat în calcul de unii dintre cei care au votat.
Romanian Liga I
Cronel Dinu o pune la zid pe CFR, după al 5-lea titlu la rând: "Au dovedit un cinism de neacceptat"
ACUM 15 MINUTE
Citește și:

Boloni, pe lista FRF pentru postul de selecționer

Negocierile cu Boloni și Ursea au fost recunoscute de Aurel Țicleanu, membru permanent în comisia tehnică de la FRF. Acesta a dezvăluit care sunt plusurile și minusurile lui Boloni în acest moment și a oferit câteva explicații despre cum decurge procesul prin care va fi ales noul selecționer.
"Conducerea Federației este mandatată să aibă discuții cu finaliștii. Boloni este un nume important, se încadrează în criterii la foarte multe puncte. Niciun antrenor nu se încadrează 100% la plusuri. Boloni este printre finaliști, este normal să ai o discuție cu el. Nu știu care sunt finaliștii, mi s-au înmânat anumite foi și am nominalizat cinci nume. Așa au făcut toți.
Știe toată lumea care ar fi finaliștii, s-au pronunțat numele. Această deplasare este rezultatul nominalizărilor făcute de Comisia Tehnică. Cu această deplasare se pot împușca doi iepuri (n.r Ursea și Boloni).
Noi, la Comisia Tehnică, am analizat toți antrenorii. Sunt plusuri și minusuri peste tot. Boloni este un nume important, este un fost selecționer și este un fost jucător al echipei naționale. Contează și educația pe care o are, el are un minus în ceea ce privește cunoașterea fotbalului românesc la ora actuală.
Viitorul selecționer va avea o șansă mare la ora actuală, două meciuri amicale în martie. Mirel Rădoi nu a avut meciuri amicale la început", a spus Aurel Țicleanu la Digi Sport.
Timpul le permite celor de la FRF să amâne cât mai mult numirea unui selecționer. Primele partide ale echipei naționale în 2022 vor fi două amicale, în luna martie, iar meciurile oficiale vor începe abia în iunie, în Liga Națiunilor.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu e ferm convins: FCSB a pierdut titlul din cauza unui singur om
ACUM 43 MINUTE
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM O ORĂ