articol de Alex Ivan
Lionel Messi este o mașinărie ce doboară record după record. În ultima etapă din La Liga, argentinianul a înscris golul cu numărul 643 în tricoul Barcelonei. Astfel, Messi a egalat recordul stabilit de legendarul Pele în urmă cu aproape 50 de ani: cele mai multe goluri reușite vreodată de un jucător pentru un singur club.
Atacantul de 33 ani de ani este la al 17-lea sezon la Barcelona și a devenit o legendă a clubului catalan. Pele, triplu campion mondial, a ținut să-și exprime admirația față de devotamentul și performanțele extraordinare ale argentinianul de-a lungul carierei sale.
Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după retrogradarea în Liga C! Cum ar putea arăta România în preliminariile EURO 2024
ACUM 27 MINUTE

Pele, mesaj impresionant pentru Messi

“Când inima îți este plină de iubire, este dificil să-ți mai schimbi drumul. Ca și tine, știu ce înseamnă să porți același tricou în fiecare partidă. Ca și tine, știu că nimic nu este mai presus decât locul pe care îl numim ‘acasă’ “, a scris Pele pe rețelele sociale.
“Felicitări pentru recordul tău istoric, Lionel. Dar, mai presus de orice, felicitări pentru cariera ta minunată de la FC Barcelona. Poveștile precum ale noastre, de iubire pentru un singur club, vor deveni, din păcate, extrem de rare în lumea fotbalului. Te admir enorm, Leo Messi”, a completat legendarul brazilian.
Pele a îmbrăcat tricoul lui Santos timp de 18 ani, reușind un total impresionant de 643 de goluri pentru echipa braziliană. El s-a transferat la NY Cosmos pe finalul carierei sale, unde a decis să-și pună ghetele în cui în anul 1977.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957494.jpg
Liga Națiunilor UEFA
Maguire, un nou meci catastrofal: "Aproape că ne e milă de el!". Mesajul de susținere al lui Shaw
ACUM 34 MINUTE
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM O ORĂ