Promovat de Tuchel anul trecut de la Academia lui PSG, Tangui Kouassi a primit în acest sezon mai multe șanse, reușind chiar să înscrie de două ori pentru prima echipă a campioanei din Hexagon.

Cu toate acestea, fundașul central de 18 ani a refuzat în această vară să își prelungească înțelegerea cu francezii, deși aceștia au venit cu o ofertă foarte bună, dorind neapărat să îl păstreze. Mulți au fost de părere că Bayern se înțelesese cu jucătorul dinainte ca acesta să rămână liber de contract, însă Karl-Heinz Rummenigge a negat vehement această variantă.

Premier League
Bayern iese la atac! Mutarea spectaculoasă din Premier League "comandată" de Flick
IERI LA 15:32

"Bayern Munchen nu a recrutat niciodată un jucător în dorința de a slăbi unul dintre concurenți. Relațiile noastre cu PSG sunt foarte bune. Îl apreciez foarte mult pe omologul meu Nasser al-Khelaïfi, a investit în proiectul său foarte mult și face o treabă excelentă. Relațiile noastre cu Leonardo sunt, de asemenea, foarte bune. În ceea ce privește transferul lui Tanguy Kouassi, acesta este un jucător foarte interesant, care a primit mai multe oferte interesante, și Leipzig l-a dorit foarte mult. Din câte am înțeles, nu a vrut să-și extindă contractul cu Paris Saint-Germain și atunci când un astfel de talent își dorește o nouă provocare, este logic ca un club ca Bayern să-și manifeste interesul", a declarat Rummenigge pentru francefootball.fr.

Am decis să vin la Bayern și cred că este cea mai bună variantă pentru mine. Voi încerca să demonstrez că merit să fiu aici și să continuu să mă dezvolt. Am avut o relație excelentă cu Thomas Tuchel, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Dar acum sunt la Bayern și sunt motivat să urc cât mai sus. Vreau să îi calc pe urme modelului meu în fotbal, Lilian Thuram | Tanguy Kouassi

Cu origini ivoriene, Tanguy a ales să evolueze pentru Franța. A ajuns până în semifinalele Campionatului Mondial U17 în 2019, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai "cocoșilor". Redutabil în jocul aerian, Kouassi și-a făcut deja un renume pentru faptul că e decisiv la multe faze fixe.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(945x578:947x576)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Bundesliga
Înfrângere șoc! Bayern a pierdut la scor cu Hoffenheim, căreia îi marcase 12 goluri anul trecut
27/09/2020 LA 16:33
Bundesliga
Alphonso Davies a aplicat pentru un job la McDonald's, dar n-a mai fost sunat. Acum este milionar!
26/09/2020 LA 05:18