Cristiano Ronaldo a fost votat jucătorul nr. 1 al lunii septembrie în Premier League. Acesta este și primul premiu individual pe care l-a câștigat, după revenirea pe Old Trafford. În primul mandat la Manchester United, el a mai revendicat trofeul în alte patru ocazii.
Portughezul a avut un impact imediat asupra echipei lui Ole Gunnar Solskjaer, după ce a fost transferat de la Juventus. În luna septembrie, el a marcat 3 goluri în tot atâtea jocuri. Primele două au fost realizate cu Newcastle (4-1), apoi și-a ajutat echipa să revină cu West Ham de la 0-1, în final Manchester impunându-se în respectiva întâlnire cu 2-1.
Ultimul titlu de 'Jucătorul lunii' cucerit de Ronaldo a fost obținut în martie 2008. Acest decalaj de peste 13 ani între două premii individuale este și cel mai lung din istoria Premier League.
Fotbal
Incredibil cum s-au modificat cotele la Balonul de Aur, după ce "clasamentul" a scăpat pe net
ACUM O ORĂ
Atacantul echipei Manchester United s-a impus în această lună în fața altor 5 jucători aflați pe lista scurtă. Este vorba despre Joao Cancelo, Antonio Rudiger, Allan Saint-Maximin, Mohamed Salah și Ismaila Sarr.

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a fost desemnat 'Jucătorul lunii septembrie' în Premier League

După ce a fost desemnat 'Jucătorul lunii septembrie' în Premier League, Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Portughezul le-a mulțumit coechipierilor săi și s-a arătat mândru de faptul că a reușit această performanță la 36 de ani, după 13 ani de la precedentul titlu de 'Jucătorul lunii'.
"Sunt mândru că am fost ales jucătorul lunii printre atâția jucători mari din Premier League. Le mulțumesc coechipierilor de la Manchester United, nu aș fi putut reuși asta fără ei. Continuăm să muncim și rezultatele vor veni", a scris starul portughez pe contul său de Instagram.
Premier League
Ce a făcut Ronaldo în vestiarul lui United, după 0-5 cu Liverpool. Discursul ținut de CR7
ACUM 5 ORE
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
IERI LA 06:43