Cristiano Ronaldo a fost votat jucătorul nr. 1 al lunii septembrie în Premier League. Acesta este și primul premiu individual pe care l-a câștigat, după revenirea pe Old Trafford. În primul mandat la Manchester United, el a mai revendicat trofeul în alte patru ocazii.
Portughezul a avut un impact imediat asupra echipei lui Ole Gunnar Solskjaer, după ce a fost transferat de la Juventus. În luna septembrie, el a marcat 3 goluri în tot atâtea jocuri. Primele două au fost realizate cu Newcastle (4-1), apoi și-a ajutat echipa să revină cu West Ham de la 0-1, în final Manchester impunându-se în respectiva întâlnire cu 2-1.
Ultimul titlu de 'Jucătorul lunii' cucerit de Ronaldo a fost obținut în martie 2008. Acest decalaj de peste 13 ani între două premii individuale este și cel mai lung din istoria Premier League.
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
ACUM 10 ORE
Atacantul echipei Manchester United s-a impus în această lună în fața altor 5 jucători aflați pe lista scurtă. Este vorba despre Joao Cancelo, Antonio Rudiger, Allan Saint-Maximin, Mohamed Salah și Ismaila Sarr.

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a fost desemnat 'Jucătorul lunii septembrie' în Premier League

După ce a fost desemnat 'Jucătorul lunii septembrie' în Premier League, Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Portughezul le-a mulțumit coechipierilor săi și s-a arătat mândru de faptul că a reușit această performanță la 36 de ani, după 13 ani de la precedentul titlu de 'Jucătorul lunii'.
"Sunt mândru că am fost ales jucătorul lunii printre atâția jucători mari din Premier League. Le mulțumesc coechipierilor de la Manchester United, nu aș fi putut reuși asta fără ei. Continuăm să muncim și rezultatele vor veni", a scris starul portughez pe contul său de Instagram.
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
ACUM 12 ORE
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre înțelegerea cu Al Nassr! Răspunsul fără ezitare al starului
ACUM 14 ORE