„Sunt foarte mulțumit de reacția pe care i-au arătat-o ​​jucătorii mei pe teren, de înțelegerea jocului și de comportamentul lor. Sunt foarte fericit că se luptă. Am făcut totul pentru a înscrie goluri astăzi. Am marcat un gol, dar a fost anulat. Pot spune ghinion.
Am încercat foarte mult, am încercat din greu și am obținut un punct. Ne pare rău că doar un punct. Am fi meritat victoria. Avem speranțe pentru mai bine. Echipa a luptat bine astăzi”, a declarat Dan Petrescu după egalul făcut de echipa sa cu Ankaragucu, conform ProSport.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 4 ORE

Kayserispor, doar egal cu penultima clasată

Partida de azi a arătat că tehnicianul român va avea mult de muncă, dacă va fi păstrat în funcţie, pentru a-şi atinge obiectivul. Ankaragucu părea un adversar ideal, în contextul în care pierduse ultimele 3 partide (în două dintre eşecuri a primit 4 goluri) şi doar golaverajul o salva de ultima poziţie în clasament înainte de actuala rundă.
Partida de azi părea cu atât mai uşoară cu cât oaspeţii au rămas în "10" încă din minutul 26, când Pazdan a fost eliminat. Doar că trupa lui Dan Petrescu nu a putut profita de forma slabă a adversarei şi de omul în minus. Deşi a presat, atacurile au fost haotice, fără a-şi crea ocazii foarte mari de a debloca tabela.
S-a terminat 0-0, iar presiunea pe Dan Petrescu devine mare, cunoscut fiind faptul că oficialii turcilor nu au foarte multă răbdare în situaţiile de criză. Kayserispor e pe 15, dar poate aluneca după această rundă până pe poziţia a 18-a, una retrogradantă.
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 5 ORE
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele 24 de ore
ACUM 5 ORE