”Asta este, nu avem ce să facem. trebuie să jucăm să se termine campionatul pe teren, ce să mai... mai e ceva de spus? Avem, n-avem (efectivul suficient de mare) trebuie să terminăm pe teren”, a declarat Dănciulescu pentru Mediafax.
”Regula pe care au pus-o televiziunile că trebuie să joci... Eee, da, am făcut o glumă (că intră pe teren) și toată lumea a luat-o de bună. Lucrurile sunt serioase acum și sunt destul de complicate. Pentru noi e important să salvăm echipa asta. Să jucăm, să ne pregătim cât mai bine și vedem ce o fi”, a continuat el.

Cluburile din Liga 1 vor ca sezonul să se încheie pe teren

Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM 12 MINUTE
Conform informațiilor DigiSport, cinci echipe din play-out - Viitorul, Sepsi, Poli Iași, Hermannstadt și Chindia - nu au fost de acord ca sezonul să fie prelungit mai târziu de 5 august. În play-off lucrurile sunt evidente: sezonul trebuie să se încheie pe 3 august pentru că UEFA vrea să aibă lista cu echipele campioane și cele care vor participa în cupele europene până pe 3 august.
Comitetul Executiv al FRF va lua o decizie cu privire la soarta meciurilor din play-out pe 3 august. Va decide majoritatea iar acest lucru nu îi va fi cu siguranță favorabil lui Dinamo, care mai are de jucate șapte meciuri și este în acest moment pe un loc care duce în Liga 2.
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM 21 MINUTE
Romanian Liga I
Un fotbalist de la FCSB, în atenția mai multor echipe din Cipru! Poate ajunge lângă alți 2 români
ACUM O ORĂ