Steaua a reușit să egaleze în prelungiri în meciul cu FCSB 2 încheiat 1-1 și rămâne astfel pe primul loc în Liga 3.
Steaua a reușit să deschidă scorul, însă golul căpitanului Valentin Bărbulescu a fost anulat, în mod controversat, pentru fault în atac. Chiar dacă gazdele au fost cele care au dominat meciul, în cele din urmă FCSB 2 a deschis scorul prin Buziuc, însă Steaua a egalat în prelungiri.
Finalul meciului a fost unul tensionat iar antrenorul Daniel Oprița a fost elminat.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 24 MINUTE

Prima reacție a lui Daniel Oprița după Steaua - FCSB 2

"A fost un meci clar al nostru, era nemeritat să pierdem. Noi ne-am dorit să câștigăm. După ce am egalat, am arătat ca o echipă care și-a dorit să câștige, cred că s-a văzut clar care a fost echipa mai bună azi. Am avut ghinion, am avut ocazii foarte, foarte clare.
Cred că am avut și un gol anulat. La pauză am văzut și eu reluările. Din explicațiile arbitrului, nu poți să îmi spui că vine cu talpa și se duce mingea sus. Se duce jos, nu? Cei care se pricep să analizeze. La mijloc a fost fault al lui Octavian Popescu la Bărbulescu. Ca să nu-i de al doilea galben, a luat decizia de fault invers.
Așa a gândit, dar eu spun că toate au fost în defavoarea noastră. Dacă avem arbitru de Liga1 și e anulat acel gol??? Dacă nu era gol, trebuia să fie penalty, pentru că jucătorul lor a lovit peste picior, toată lumea a văzut", a declarat el, conform DigiSport.
”Mie mi-a plăcut că au trimis jucătorii de la prima echipă, pentru că s-au motivat ai mei. Dacă trimiteau copiii, ați văzut la primul meci, era să pierdem, iar atunci am avut mai multe probleme”, a completat Oprița.
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 43 MINUTE
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
ACUM O ORĂ