Lionel Messi e în negocieri pentru un nou contract cu Barcelona, dar presa catalană a publicat azi valoarea actualei înțelegeri, care expiră în vară. Argentinianul a semnat în 2017 un contract pe 4 ani cu Barcelona, iar suma agreată cu președintele de atunci, Bartomeu, este de...555.237.619 euro!
Dezvăluirile cotidianului spaniol El Mundo vin în contextul în care Barcelona este într-o criză financiară fără precedent. Catalanii au datorii de peste 700 de milioane de euro! Messi a câștigat, așadar, 138 de milioane de euro/an doar din contractul cu echipa catalană în fiecare din ultimele 4 sezoane.
Luis Figo a comentat pe contul său de Twitter informația și a comparat decizia lui Bartomeu cu cea a președintelui Barcelonei din perioada 2000 - 2003, Gaspart, când lusitanul a fost cedat la Real Madrid.
Cupa Mondială FIFA
Messi a dezvăluit de ce l-a făcut prost pe Weghorst, după Argentina-Olanada! Ce l-a scos din sărite
ACUM 39 MINUTE
"Cei care-l sfătuiesc pe Messi merită o statuie! Conducerea Barcelonei poate fi comparată cu cea a lui Gaspart", a scris fostul mare fotbalist portughez pe Twitter.

Figo, despre plecarea de la Barcelona la Real Madrid

Puține transferuri în istoria fotbalului au fost comentate mai mult decât trecerea suprizătoare a starului Barcelonei Luis Figo la marea rivală Real Madrid. Portughezul a explicat motivul acestei trădări într-o discuție cu fostul Balon de Aur, Fabio Cannavaro.
Lusitanul nu s-a mai simțit dorit pe Camp Nou și a preferat să meargă undeva unde toți îi apreciau calitățile.
"Problema a fost că nu mă simțeam apreciat și atunci când ai acest sentiment te uiți la oferte. Nu fanii au fost problema pentru că ei ma iubeau", spunea în perioada pandemiei Figo, într-o discuție cu Fabio Cannavaro.
Din punct de vedere al carierei, decizia lui Figo de a "trăda" s-a justificat. Pe Bernabeu a câștigat trofeul care îi lipsea din palmares, UEFA Champions League (2002). A mai luat două titluri cu Real Madrid, după ce în Catalunya cucerise de asemenea în două rânduri campionatul.
Cupa Mondială FIFA
Messi a fost blând! Emiliano Martinez l-a distrus în termeni duri pe arbitrul Mateu Lahoz: "E nebun"
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs incendiar! A jignit un adversar și i-a făcut praf pe Van Gaal și pe arbitrul Lahoz
ACUM 4 ORE