Lionel Messi e în negocieri pentru un nou contract cu Barcelona, dar presa catalană a publicat azi valoarea actualei înțelegeri, care expiră în vară. Argentinianul a semnat în 2017 un contract pe 4 ani cu Barcelona, iar suma agreată cu președintele de atunci, Bartomeu, este de...555.237.619 euro!
Dezvăluirile cotidianului spaniol El Mundo vin în contextul în care Barcelona este într-o criză financiară fără precedent. Catalanii au datorii de peste 700 de milioane de euro! Messi a câștigat, așadar, 138 de milioane de euro/an doar din contractul cu echipa catalană în fiecare din ultimele 4 sezoane.
Luis Figo a comentat pe contul său de Twitter informația și a comparat decizia lui Bartomeu cu cea a președintelui Barcelonei din perioada 2000 - 2003, Gaspart, când lusitanul a fost cedat la Real Madrid.
Fotbal
Messi și Neymar, așteptați la București, pe Arena Națională! Planul fabulos pus la cale de FIFA
ACUM 21 ORE
"Cei care-l sfătuiesc pe Messi merită o statuie! Conducerea Barcelonei poate fi comparată cu cea a lui Gaspart", a scris fostul mare fotbalist portughez pe Twitter.

Figo, despre plecarea de la Barcelona la Real Madrid

Puține transferuri în istoria fotbalului au fost comentate mai mult decât trecerea suprizătoare a starului Barcelonei Luis Figo la marea rivală Real Madrid. Portughezul a explicat motivul acestei trădări într-o discuție cu fostul Balon de Aur, Fabio Cannavaro.
Lusitanul nu s-a mai simțit dorit pe Camp Nou și a preferat să meargă undeva unde toți îi apreciau calitățile.
"Problema a fost că nu mă simțeam apreciat și atunci când ai acest sentiment te uiți la oferte. Nu fanii au fost problema pentru că ei ma iubeau", spunea în perioada pandemiei Figo, într-o discuție cu Fabio Cannavaro.
Din punct de vedere al carierei, decizia lui Figo de a "trăda" s-a justificat. Pe Bernabeu a câștigat trofeul care îi lipsea din palmares, UEFA Champions League (2002). A mai luat două titluri cu Real Madrid, după ce în Catalunya cucerise de asemenea în două rânduri campionatul.
Liga
Transferul gândit de Laporta pentru a-l ține pe Messi la Barca. Pe cine aduce dacă iese președinte
IERI LA 14:31
Liga
Ce înseamnă Barcelona pentru Messi? Cum a fost surprins decarul la golul de 2-0 al lui Pique
04/03/2021 LA 07:31