Hearts câștigase un singur meci din ultimele 5, dar a reușit calificarea în semifinalele Cupei Scoției. Bozanic a dat lovitura pentru Hearts în minutul 58, după o pasă a lui Moore.
Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Ryan Jack. Românul n-a reușit să facă diferența și în această partidă așa cum a făcut în dubla europeană cu Braga, iar Rangers a părăsit Cupa Scoției în faza sferturilor.
https://i.eurosport.com/2019/05/09/2583283.jpg
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
IERI LA 11:12
Gerrard a fost foarte supărat după meciul pierdut în fața lui Hearts. Este doar a doua înfrângere pentru Rangers în ultimele 10 meciuri jucate în toate competițiile.
Sunt foarte dezamăgit și frustrat de acest rezultat. Nu mă reprezintă pe mine, pe stafful meu și pe fanii noștri. Este foarte dificil să explic acest rezultat. Nu am reușit să facem destul pentru calificare. Sunt foarte surprins că am jucat atât e slab! Îmi cer scuze celor care ne susțin. Ei au fost minunați
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
IERI LA 05:48
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23