Marian Cisovsky, fostul fundaș al Politehnicii Timișoara, a murit la vârsta de 40 de ani. Anunţul tragic a fost făcut de Viktoria Plzen, club la care a jucat între 2011 şi 2014: "Astăzi este cea mai tristă zi. Trebuie să anunţăm cu tristeţe că Marian Cisovsky ne-a lăsat pentru totdeauna. Sincere condoleanţe pentru familia lui Marian", a fost anunţul făcut de cehi.
Cisovsky a jucat şi în România la Poli Timişoara.Diagnosticat cu ALS (scleroză laterală amiotrofică) în 2014, Marian Cisovsky a pierdut lupta cu boala. Fost jucător la Viktoria Plzen și Poli Timișoara, Cisovsky a fost forțat să se retragă în urmă cu șase ani, după ce medicii i-au dat verdictul.

Ianis Zicu, devastat de vestea morții lui Marian Cisovsky

Fotbal
Tragedie în lumea fotbalului! A murit Marian Cisovsky, fostul jucător al celor de la Poli Timişoara
28/06/2020 LA 08:47
”Îmi e greu să vorbesc acum. A fost un băiat extraordinar, a fost unul dintre cei mai buni colegi pe care i-am avut, ca și caracter, ca om. Un fotbalist foarte, foarte bun. Îmi pare rău pentru familia lui, este păcat să treacă toți cei care sunt lângă el prin momentele astea. Sper ca Dumnezeu să le dea putere și să reușească să meargă mai departe. Viața era grea și înainte, dar acum cu atât mai mult. Am vorbit ultima dată acum cinci sau șase ani, când începuse să aibă aceste probleme. Mă rugase Dan Alexa să facem câteva lucruri caritabile pentru el atunci”, a spus Ianis Zicu, pentru Digi Sport.
Marian Cisovsky a fost forţat să se retragă în urmă cu şase ani, când a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică. Cisovsky a evoluat în Liga I între 2008 şi 2011, la Poli Timişoara, unde a strâns 70 de meciuri în toate competiţiile.
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 35 MINUTE