Pierre Webo, antrenorul secund al lui Bașakșehir, a răbufnit în minutul 14 al meciului de la Paris, dintre PSG și Istanbul Bașakșehir (UEFA Champions League), când Colțescu i-a spus lui Hațegan, centralul partidei, să-l avertizeze pe "acel negru" atunci când s-a referit la camerunez. Webo i-a cerut socoteală lui Colțescu, apoi jucătorii celor două echipe au ieșit de pe teren și meciul a fost amânat.
Acum, la patru zile distanță de la acel moment, Zlatan Ibrahimovic a avut și el un cuvânt de spus privind problematica rasismului în sport. Starul lui AC Milan, în vârstă de 39 de ani, spune că rasismul nu își are deloc locul în fotbal și este necesar, în opinia sa, să se ia masuri foarte dure după acest incident de pe Parc des Princes, pentru ca toată lumea să aibă la dispoziție exemple dure ale consecințelor în urma unor astfel de abateri.

Zlatan Ibrahimovic, reacție la patru zile după scandalul anului în fotbal

Serie A
Veste proastă pentru Tătărușanu! Italienii au anunțat când revine Maignan în poarta lui AC Milan
22/11/2021 LA 13:52
Într-un interviu recent acordat agenției de presă britanice BBC, Ibra a vorbit despre acest fenomen al rasismului în fotbal: "Sunt probleme despre care se discută de foarte mult timp. Cred că jocul meu, fotbalul, e locul unde unești toți oamenii, din toate colțurile lumii, într-un singur loc.
Eu spun că fotbalul este o singură religie, unde toată lumea este binevenită, oricând. Suntem cu toții la fel. Fie schimbi, să fie consecințe serioase, dure, fie nu faci nimic. Nu există cale de mijloc. Pentru că o cale de mijloc nu ajută. Există numai ‘da’ și ‘nu'", a transmis atacantul suedez, care în cariera sa a bifat evoluții la echipe precum Ajax, Milan, Inter, Juve sau Barcelona.
Premier League
Un jucător vrea să plece de la United din cauza lui Ronaldo! Barcelona e pe urmele lui
21/11/2021 LA 11:47
Serie A
Tătărușanu, gafă uriașă în prima înfrângere a lui Milan în acest sezon. Ibrahimovic, dublă de efect
20/11/2021 LA 21:42