Octavian Șovre a oferit faza serii trecute în Champions League. Asistentul român i-a cerut un autograf lui Erling Haaland la finalul partidei dintre Manchetser City și Borussia Dormunf, chiar pe tunelul care duce la vestiare, iar imaginile au făcut înconjurul presei internaționale.
Majoritatea oamenilor de fotbal au taxat gestul arbitrului român, însă Ion Crăciunescu consideră că Șovre nu ar trebui sancționat.

Șovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland. Reacția lui Ion Crăciunescu

Cupa Mondială FIFA
Germania, ironizată în direct la televiziunea qatareză, după eliminarea de la Campionatul Mondial
ACUM 16 MINUTE
”Șovre este un tip elegant, mie îmi place, îmi pare rău de ceea ce i s-a întâmplat. Sigur că dă rău ca imagine, dar nu este ceva grav. Însă nu putea face acest gest în contextul unei partide, a fost nesăbuit. A mai făcut un gest asemănător la partida dintre FCSB și CFR, a adunat autografe de la jucători pentru o acțiune caritabilă.
Abia am scăpat de scandalul cu ”ăla negru” și se răstoarnă una după alta, nu ne prinde bine, dar nu este o chestiune pentru care trebuie sancționat sau suspendat. Pe vremea mea, după un meci ni se aducea câte un tricou de la delegați în cabină, nu ceream noi”, a afirmat Crăciunescu la DigiSport.

PEP GUARDIOLA, UIMIT DE GESTUL LUI ȘOVRE

Meciul de pe Etihad a fost unul foarte greu pentru brigada românească. Ovidiu Hațegan a fost criticat aspru de tabăra germană. În schimb, Pep Guardiola a declarat că arbitrajul a fost foarte bun. În scimb, managerul lui City a spus că nu a mai văzut niciodată ca un arbitru să-i ceară autograf unui jucător, dar a menționat că nu i se pare nimic în neregulă.
"Mi-au spus, dar eu nu am văzut faza. Poate este fan al lui Haaland. Dacă este fanul lui, iar Haaland era aici, de ce nu? Arbitrii au fost excepționali. Nu a fost o problemă cu jocul. A fost penalty, iar după ce au verificat cu VAR au realizat că nu era. În ceea ce privește acțiunea lui Bellingham, piciorul era mai sus decât trebuia. Arbitrii și tușierii au avut dreptate. Poate autograful a fost pentru fiul sau fiica lui, nu știu. Nu am mai văzut așa ceva până acun, dar s-a întâmplat. Au făcut o treabă bună, așa că nu s-a întâmplat nimic", a spus Guardiola la finalul meciului, potrivit de The Independent.
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în alertă. Neymar va lipsi și din optimi și pare tot mai departe de revenirea la Mondial
ACUM 16 MINUTE
Fotbal
Ce mesaj a transmis legendarul Pele de pe patul de spital. Care este starea acestuia de sănătate
ACUM 18 MINUTE