”Exprimarea arbitrilor este inaccesibilă unei astfel de competiții. Ei trebuie să nu uite că unii oameni pot să reacționeze și iată că au făcut-o. Eu sunt român și țin cu românii mei, dar în momentul în care cineva se exprimă într-un fel de rasist, eu nu pot să fiu de acord.
Nu am mai văzut niciodată așa ceva și sper să nu mai văd niciodată. Este o competiție de fair play. Dacă dumneavoastră ați mai văzut așa ceva... eu cunoscut foarte bine această competiție, nu s-a mai întâmplat un astfel de lucru, ca o echipă să iasă de pe teren.
”Iată că niște oameni, în inconștiența lor, pot să facă o gafă atât de mare încât să pună o pată neagră asupra țării. Vom fi judecați în afara țării în alt fel. Ei ne-au adus un mare, mare deserviciu”, a comentat Crăciunescu la DigiSport.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 2 ORE

Scandal la PSG - Istanbul Basaksehir

Meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir a fost întrerupt după ce a izbucnit un scandal în care a fost implicat Sebastian Colțescu. Acesta, fiind asistent, a făcut referire la Pierre Webo, antrenorul secund al celor de la Istanbul Basaksehir drept ”acel negru” pentru a-i semnala lui Hațegan pe cine trebuie să elimine.
De aici a urmat un haos total, Demba Ba s-a enervat și i-a reproșat lui Colțescu că a folosit un termen rasist și că l-a eliminat din cauza culorii pielii. După aproximativ 10 minute de discuții pe marginea terenului, echipa turcă s-a retras la vestiare, urmată de parizieni. ”Acesta nu este fotbal!”, au transmis turcii.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 3 ORE
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 5 ORE