Presa din Anglia și cea din Germania au scris în ultimele zile că Jadon Sancho dorește să plece în iarnă de la Borussia Dortmund iar Liverpool a devenit principala favorită la semnătura tânărului jucător englez. Deși directorul sportiv al lui Dortmund, Michael Zorc, a negat posibilitatea ca Sancho să plece în iarnă, speculațiile continuă.
Antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, nu a dorit să le intensifice. Întrebat despre interesul lui Liverpool pentru Sancho, Klopp l-a numit pe jucătorul "unul dintre cele mai mari talente din fotbal".
Este un jucător foarte bun. Nu am idee de unde vin aceste zvonuri, dar nu pot veni de la noi pentru că noi nu vorbim niciodată despre așa ceva. Dacă am fi implicați, nu ar ști nimeni în afara persoanei care nu va vorbi despre asta. Nu este nimic de spus. Știu cum sună, dar nu pot schimba asta. Nu este nimic de spus despre asta, ceea ce nu poate însemna decât că nu e nimic de spus
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 9 ORE
Klopp a vorbit la începutul acestui an despre dorința de a-l transfera pe Sancho încă din perioada în care acesta evolua pentru Manchester City. "Nu suntem orbi. L-am văzut, l-am plăcut și ne-am întrebat: îl putem lua? Nu, pentru că în Anglia cluburile nu vând între ele" spunea Klopp.
Sancho este dorit și de Manchester United, însă Borussia Dortmund ține la preț. Dorește să obțină cel puțin la fel de mulți bani câți a primit pentru Ousmane Dembele de la Barcelona, adică minim 100 de milioane de lire. Klopp a admis că sumele de transfer cerute o pot ține pe Liverpool departe de mercato în iarnă.
Asta (prețul) este o problemă, 100%. Nu vorbim despre perioada de transferuri, însă suntem mereu pregătiți să facem o mutare dacă este ceva ce ne-ar ajuta. Dacă nu, nu. Vom vedea. Cred că perioada de transferuri din vară este mai dificilă din cauza momentelor diferite în care ea se încheie în Europa. Acest lucru face lucrurile dificile. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Perioada de transferuri din vară le dăunează doar cluburilor din Anglia
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
IERI LA 14:15
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Origi, spre Serie A! Dortmund ia un jucător de la City, pe modelul Sancho
23/05/2022 LA 09:58