Atacantul lui Ludogorets, aflat într-o formă excelentă la campioana Bulgariei, nu era la capacitate maximă din punct de vedere fizic în momentul în care Rădoi a alcătuit lista jucătorilor convocați.
Keșeru a fost sincer și i-a comunicat doctorului echipei naționale problemele sale, considerând că ar fi mai bine să fie chemat un alt atacant pentru cele 3 partide.
Atacantul de 33 de ani a dezvăluit astăzi că "Rădoi nu trebuie tras la răspundere" deoarece motivele sale au fost întemeiate.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 2 ORE
"Înainte de aceste meciuri, a fost o discuție între Claudiu și doctorul echipei. I-a spus că ar părea că are o leziune fibrilară. A trebuit să trimitem lista jucătorilor convocați și n-ar trebui să ne justificăm în fața oricui nu e convocat.", a explicat Mirel Rădoi, ieri, la conferința de presă.

Keșeru a vorbit despre neconvocarea sa la naționala României

Astăzi, a sosit rândul lui Keșeru să vorbească pe marginea acestui subiect:
"A fost o discuție între mine și doctorul echipei, nu știam exact cand voi reveni. În momentul în care a ieșit lista (n.r. - jucătorilor convocați) nu am avut vreun resentiment, știam că nu pot să fiu 100%. Sunt o persoană care respectă regulile, așa că am preferat să spun lucrurilor pe nume și să se poată apela la un jucător care e 100% din punct de vedere fizic.
În viața unei echipe de club se pot întâmpla multe lucruri determinate de circumstanțe. Aici vorbim despre altceva. La echipa națională, toți jucătorii trebuie să fie 100% din punct de vedere fizic și mental. Chiar m-am bucurat că Mirel Rădoi a ieșit și a zis adevărul, am avut o discuție pe tema asta. Nu trebuie el să fie tras la răspundere pentru o astfel de chestie.
Am ținut să fiu și eu la fel de corect în relația cu el. Apelează la mine sau nu, asta e altă chestie. Chiar am avut o perioadă extrem de grea, nu am avut atâtea accidentări niciodată. Sper că am trecut peste ele, m-am antrenat destul de bine, sper ca până la finalul anului să pot duce toate meciurile fără nicio problemă.", a spus Claudiu Keșeru, pentru Digisport.

Keșeru: "Cred că Rădoi trebuie să continue la națională!"

Keșeru are mare încredere în capacitățile tehnice ale lui Mirel Rădoi și consideră că, la ora actuala, el este omul potrivit să conducă naționala României:
"Am apreciat foarte mult principiile lui Mirel, cred că trebuie să continue pe drumul ăsta, e nevoie de încredere. Apar mulți jucători noi și nu se poate obține un rezultat pe termen extrem de scurt.", a mai spus atacantul lui Ludogorets.
Keșeru a devenit recent primul jucător străin care atinge pragul de 100 de goluri în campionatul Bulgariei. Atacantul român a bifat această performanță impresionantă după "dubla" din meciul cu ȚSKA Sofia, din ultima etapă.
Keșeru reușise să înscrie și la mijlocul săptămânii, în Europa League, împotriva lui Tottenham.
Per total, Keșeru a marcat 116 goluri în toate competițiile pentru Ludogorets, formația pentru care evoluează din 2015.
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 3 ORE
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 4 ORE