Surpriza etapei în Premier League a fost înfrângerea lui Chelsea, pe teren propriu, în faţa lui Bournemouth. "Cireşele" nu doar că erau în criză, dar au venit pe Stamford Bridge şi cu o echipă decimată de accidentări. Totuşi, Eddie Howe şi-a organizat perfect echipa, lucru recunoscut de Lampard.
"Bournemouth a fost foarte bine organizată. Au intrat în 4-5-1 și nu ne-au dat deloc spații în atac. Au făcut pressing de întâmpinare foarte bun și nu am putut să ne punem în valoare jocul de pase. Eddie Howe e un băiat deștept, venea după o perioadă grea, dar s-a închis perfect și ne-a fost imposibil să îi desfacem", a spus Lampard la final.

Lampard aşteaptă duelul cu Mourinho

Liga
Koeman nu se gândeşte la plecarea de la Barcelona: "Nu mai citesc presa de mult timp"
ACUM 26 MINUTE
West Ham, Everton şi acum Bournemouth erau echipe în criză, dar fiecare dintre ele a reuşit să o învingă pe Chelsea. Lampard a explicat înfrângerea de azi şi a promis că formaţia sa va avea altă faţă în confruntarea de runda viitoare, cu Spurs.
"Am fost prea lenţi. Ne-am creat nişte ocazii şi, dacă le fructificam, probabil câştigam meciul. Dar evoluţia noastră nu a fost cea dorită, am fost previzibili, nu îmi place să jucăm astfel. Dar se vor rezolva şi aceste lucruri, avem nevoie de foarte mult exerciţiu, de antrenamente, astfel încât să ne îmbunătăţim evoluţiile", a mai spus Lampard, care informat că a fost învins pentru a treia oară la rând de o echipă aflată în criză, să spună: "E nevoie să reacţionăm. Aştept de la băieţi să facă asta cu Tottenham, săptămâna viitoare. E un meci mare, care ne poate repune pe drumul dorit".
Fotbal
Gabriel Jesus, gol super-norocos în fața lui Chelsea
ACUM O ORĂ
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM O ORĂ