După înfrângerea de pe teren propriu, cu Juventus, ucrainenii lui Il Luce au mers în capitala Ungariei extrem de montați, conștienți că de această dispută va depinde în bună măsură soarta locului trei în grupă.
Dinamo Kiev a jucat excelent în prima repriză și s-a desprins la 2-0, însă partea a doua i-a aparținut exclusiv gazdei întâlnirii. Pe final, ucrainenii au primit un cartonaș roșu, iar Ferencvaros a fost capabilă să smulgă un punct, după o reușită care a venit în minutul 90.
"A fost un meci ciudat", și-a început Lucescu discursul în nemzetisport.hu, pentru ca apoi să analizeze confruntarea de la Budapesta.
Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG Champions League | Victorii clare pentru Bayern și Juventus! Toate rezultatele serii
14/09/2021 LA 04:39
"Am dominat în prima repriză, apoi în a doua am primit primul gol și asta a făcut ca adversarul nostru să prindă foarte mult curaj. Apoi a venit eliminarea lui Sydorchuk și asta ne-a dărâmat. Am căzut, nu avem experiență, astfel că adversarul a egalat în final. În general, sunt mulțumit de cum am jucat, dar cred că acel cartonaș roșu primit de noi a fost decisiv pentru stabilirea scorului final", a explicat reputatul tehnician.

Lucescu, impresionat de proiectul "Ferencvaros"

Dacă în prima etapă, Lucescu a dat piept cu Andrea Pirlo, fostul jucător al său, pe care l-a debutat la Brescia, acum a venit rândul unei dispute contra unui fost adversar. Serhiy Rebrov este o legendă pentru Dinamo Kiev, iar "Il Luce" l-a avut în numeroase rânduri adversar, pe vremea când ucraineanul juca pentru formația din capitala Ucrainei, iar românul se afla pe banca lui Șahtior.
Lucescu a ținut să îl felicite pe tehnicianul lui Ferencvaros pentru ce a realizat cu formația maghiară, dar și pe oficialii clubului pentru faptul că investesc într-un proiect serios. Doar în ultimul an și jumătate, Ferencvaros a transferat nu mai puțin de cinci jucători de peste un milion de euro, recordul fiind deținut de Myrto Uzumi, adus pentru 1,8 milioane de euro chiar în această vară.
"Ferencvaros este o echipă bună, le-am analizat mult jocul, pot spune că s-a îmbunătățit mult în ultima vreme. Rebrov a putut aduce jucători de la cluburi important din Europa, pe bani buni, a făcut o treabă excelentă, dar cred că ar fi trebuit să câștigăm acest meci", a mai spus Lucescu.
Liga Campionilor UEFA
Ovidiu Hațegan, delegat la un meci din Champions League! Programul primei etape a grupelor
13/09/2021 LA 10:16
Campionatul European UEFA
Sar scântei între legendele României! Ce a zis "Il Luce" de Iordănescu, după atacul "Generalului"
23/06/2021 LA 11:58