Marius Șumudică a fost demis de Gaziantep, declarațiile sale fiind considerate intolerabile de oficialii clubului. În mod repetat, Șumi a cerut la TV mărirea salariului și un nou contract, punctând totodată că a dat prime din buzunar. În plus, ar fi dezvăluit cu cât este remunerat, folosindu-se de o minciună, deși în realitate ar câștiga mult mai mult. Cel puțin asta e varianta turcilor, care au explicat de ce l-au demis pe român.
"La cum evoluează lucrurile, e imposibil să nu i se ofere un nou contract (n.r. - lui Marius Șumudică). E unul dintre cei mai în vogă antrenori în Turcia. Are rezultate cu o echipă căruia nimeni nu îi dădea multe șanse", spunea Maxim la mijlocul săptămânii trecute, după ce Șumudică îi dusese pe cei de la Gaziantep pe primul loc intermediar, pentru prima oară în istoria clubului, indiferent de ligă.

Maxim, după demiterea lui Șumudică: "Sper să lucrez din nou cu el cât mai curând"

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 20 MINUTE
Acum, Maxim s-a declarat extrem de surprins de turnura evenimentelor. Nici nu ar avea cum să îi convină că nu îl va mai avea alături pe tehnicianul care a făcut din el un jucător de top. Maxim a reușit săptămâna trecută al 8-lea gol al sezonului, în 16 partide disputate. El se află deja la cel mai bun sezon al carierei, niciodată anterior nereușind să puncteze de mai mult de 7 ori într-o stagiune. În consecință, mijlocașul a lăsat de înțeles că e dispus să îl urmeze pe Șumi, fiind greu de crezut că va mai da același randament sub comanda altui tehnician.
"Încă nu am apucat să discut cu staff-ul. Aștept să mă văd mâine cu ei la stadion, să aflu mai multe. Normal că m-a surprins. Echipa merge foarte bine, nu mă așteptam la lucrul ăsta acum. Aveam o relație excelentă cu Șumudică și cu întreg staff-ul, e normal să-mi pară rau pentru ce s-a întâmplat. Sper să lucrez din nou cu Șumudică și sper ca asta să se întâmple cât mai curând", a declarat Alexandru Maxim, conform Sport.ro.
Conform turcilor de la Fanatik, oficialii lui Gaziantep s-au înțeles cu Bulent Korkmaz pentru a veni pe banca lui Gaziantep, în locul lui Șumudică. În ceea ce îl privește pe antrenorul român, acesta probabil va da curs ofertei de la arabi, acolo unde Al Shabab, fosta lui echipă, îl dorește.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 7 ORE
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 8 ORE