Cu o remiză pe teren propriu în meciul din ultima etapă, formația pregătită de Claudiu Niculescu ar fi încheiat playoff-ul pe locul secund, în spatele celor de la UTA Arad. După 2 victorii consecutive, CS Mioveni a cedat presiunii și n-a obținut vreun punct în meciul cu Petrolul. Prin urmare, trupa argeșeană a încheiat sezonul pe locul 3 și va merge la baraj.
Claudiu Niculescu s-a arătat extrem de dezamăgit de deznodământul stagiunii. Tehnicianul celor de la CS Mioveni a mărturisit că echipa sa nu merita promovarea, ținând cont de prestația jucătorilor argeșeni din meciul de astăzi.
"Sunt dezamăgit, foarte dezamăgit, nu mă așteptam să nu putem scoate măcar un egal acasă. Asta este, atât am putut, n-am meritat să promovăm. Am intrat în jocul lor, am făcut pasul în spate. La fel ca tenismenul căruia îi e frică de game-ul decisiv.", a spus Claudiu Niculescu, după înfrângerea cu Petrolul.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM O ORĂ

Claudiu Niculescu speră ca barajul să se dispute într-o singură manșă

În același timp, Niculescu a dezvăluit că preferă ca barajul să se dispute într-o singură manșă. Antrenorul lui CS Mioveni consideră că echipa sa va avea o misiune extrem de complicată, indiferent de numele adversarului:
"Acum depinde cu ce echipă vom juca la baraj. Va fi foarte greu, indiferent de numele adversarului. Nu decidem noi dacă jucăm sau nu în 2 manșe. Dacă ar fi după mine, aș juca într-o singură manșă, dar Liga și Federația vor decide. Oricum ar fi, va fi greu. Diferența de nivel este destul de mare.", a mai spus tehnicianul lui CS Mioveni.

CS Mioveni va merge la barajul pentru promovarea în Liga 1

CS Mioveni a încheiat playoff-ul din Liga a 2-a pe locul al treilea și va merge la barajul pentru promovare. În sezonul 2010/2011, argeșenii reușeau promovarea în Liga 1, deși ocupau poziția a 3-a la finalul stagiunii din eșalonul secund. La vremea aceea, CS Mioveni a profitat de faptul că FC Bihor, echipa aflată pe locul 2, nu a obținut licența. Formația argeșeană avea să petreacă un singur sezon în Liga 1, încheiând pe ultimul loc, cu numai 21 puncte acumulate.
De-a lungul istoriei sale, CS Mioveni n-a câștigat vreun trofeu. Cea mai mare performanță a fost înregistrată în sezonul 2007/2008, când reușea să ajungă în semifinalele Cupei României. Andrei Hergheligiu a fost golgheterul celor de la CS Mioveni în sezonul regulat din Liga a 2-a, cu 7 goluri.
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 11 ORE