Oprița consideră că echipa respectivă nu trebuie să fie foarte puternică, existând riscul ca diferența de valoare să-și spună cuvântul într-un mod clar. În același timp, tehnicianul Stelei a mărturisit că nu se grăbește să-și mute echipa pe noul stadion, aducând în discuție disponibilitatea terenului 5 din Complexul Ghencea, pe care formația din Liga a 4-a evoluează în prezent.
De asemenea, Oprița a declarat că rămâne concentrat pe obiectivul principal al "roș-albaștrilor": promovarea în Liga a 3-a.
"Mai întâi trebuie să promovăm în Liga 3, apoi vedem pe ce stadion vom juca. Mai avem şi terenul 5, nu e grabă. Avem unde să jucăm. Nu m-am gândit la un adversar (n.r. - pentru meciul de inaugurare), fiindcă trebuie să ţinem cont şi de echipa noastră. Totuşi, avem o formaţie de maximum liga a doua şi dacă vom întâlni un adversar foarte bun, mi-e să nu ne dea cu terenul în cap. Dar la inagurare ne trebuie o echipă titrată, de renume, care să umple stadionul.", a declarat Daniel Oprița, pentru Steaua TV.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 2 ORE

Steaua va juca în playoff-ul din Liga a 4-a

Steaua, Rapid 2 și Bucharest United sunt cele 3 echipe care și-au asigurat deja locul în playoff. Al 4-lea club calificat va fi decis în urma unui baraj între ocupantele locurilor 4 și 5. Formația "roș-albastră" a ajuns la baraj și în ultimele două sezoane, unde a încheiat de fiecare dată pe locul secund. În sezonul 2017/2018, locul la baraj a fost obținut de Rapid, pentru ca un an mai târziu trupa din Ghencea să rateze prima poziție din playoff în fața celor de la FC Carmen București.
Detaliile noului stadion Steaua
  • Cost construcţie 94.672.020 milioane de euro
  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
  • Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
  • Restaurant
  • Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua
  • Spații VIP (loje și parcare)
  • Sală de forță și de recuperare
  • Magazine
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 4 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 5 ORE