Daniel Niculae a fost instalat ieri pe postul de președinte la Rapid. Fostul atacant a revenit la clubul giuleștean după 3 ani.
Vara trecută, Niculae a dezvăluit că va reveni la echipa sa de suflet numai dacă vor pleca doi oameni: acționarul Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă, fostul președinte al clubului, în prezent antrenor la Rapid 2.
Ieri, la conferința de presă, Victor Angelescu a anunțat că a discutat deja cu Nicolescu privind despărțirea, în timp ce de viitorul lui Ovidiu Burcă se va ocupa chiar Niculae, noul președinte.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM O ORĂ
La rândul său, Nico a vorbit ieri despre ce se va întâmpla în continuare la club:
"Știți foarte bine de ce am luat decizia de a veni abia acum și de ce am plecat. Persoanele cu care nu am putut lucra probabil vor pleca săptămâna viitoare.", a spus Niculae.

Reacția lui Ovidiu Burcă, după anunțul că Daniel Niculae îl va da afară de la Rapid

Astăzi, Ovidiu Burcă a reacționat după ultimele declarații care îl vizează în mod direct. Antrenorul de la Rapid 2 a spus că îl așteaptă pe Niculae să vorbească față în față și a menționat că n-a avut vreo divergență cu el de-a lungul timpului.
Burcă și-ar dori să continue munca depusă până acum la echipa secundă a giuleștenilor:
"Față de mine, lucrurile sunt foarte clare. Dacă Nico are ceva cu mine îl aștept săptămâna viitoare să vorbim fată în față, iar dacă el consideră că eu trebuie să plec voi pleca. E foarte simplu.
Însă am început o muncă aici la Rapid cu acești copii și ar fi păcat să nu o duc la final. Dar să mi se spună frumos, în față, săptămâna viitoare. Eu nu am avut nicio divergență cu Nico, dar dacă el are ceva cu mine vă repet: îl aștept săptămâna viitoare să discutăm.", a spus Ovidiu Burcă, pentru Prosport.

Mihai Iosif va primi prelungirea contractului cu Rapid, după ce a dus echipa în playoff

Rapid s-a calificat dramatic în playoff-ul din Liga a 2-a, după victoria cu 4-2 de pe terenul lui Metaloglobus, în ultima etapă din sezonul regulat.
Victor Angelescu a asigurat că Mihai Iosif va primi prelungirea contractului, după ce a calificat echipa în playoff:
"Tocmai ce am discutat cu Miță (n.r. - Mihai Iosif) și cu Nico (n.r. - Daniel Niculae), veți vedea că Miță va avea contractul prelungit. Va semna cu noi pe o perioadă mai lungă. Nico crede în el, eu cred în el, este cel care poate duce Rapidul înapoi în Liga 1", a mai spus Angelescu.
În playoff, formația pregătită de Mihai Iosif se va lupta cu U Craiova 1948, CS Mioveni, Dunărea Călărași, Csikszered și ASU Poli Timișoara.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 2 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 2 ORE