Autoritățile sanitare din Norvegia au transmis că orice deplasare a echipei naționale reprezintă un risc.
Scandinavii trebuiau să aterizeze la București astăzi, la ora 15:10, însă avionul acestora nu a mai decolat. Federația Norvegiană așteaptă o decizie definitivă după recomandarea Ministerului Sănătății și a amânat decolarea zborului spre București, deși oficialii sunt conștienți de consecințe.
În tot acest timp, naționala României a continuat pregătirile pentru partida din Liga Națiunilor. Mirel Rădoi a participat la conferința de presă, unde a vorbit despre incertitudinea din jurul meciului programat mâine seară pe Arena Națională.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE

Reacția lui Rădoi, după ce a aflat că naționala Norvegiei n-a mai plecat spre România

Selecționerul își dorește ca naționala Norvegiei să poată ajunge în cele din urmă la București pentru a disputa meciul, indiferent dacă acesta va avea loc la data stabilită ințial sau va fi amânat pentru luni seară:
"Sunt legile țării dumneavostră (n.r. - către jurnaliștii norvegieni) și nu sunt în poziția în care să le pot comenta. Cred că pentru ambele țări ar fi mai bine să se dispute partida.
Dacă acestea ar fi punctele comune pentru cele două naționale (n.r. - amânarea meciului pentru luni), dacă ar fi singura soluție, n-aș avea vreo problemă. Dar asta nu cred că depinde noi, ci de instituțiile abilitate. Dar noi n-am avea nimic împotriva faptului să se amâne. Cel mai important este ca meciul să se dispute pe teren. Rămâne să vedem când îl vor programa cei de la UEFA.", a spus Rădoi, la conferința de presă.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 10 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 11 ORE