Nadal este cunoscut drept un fan al lui Real Madrid, chiar dacă unchiul său a evoluat pentru Barcelona. El e pregătește de turneul Masters 1000 de la Toronto, după ce a fost eliminat devreme săptămâna trecută la turneul ATP 500 de la Washington.
După turneul de la Paris, Nadal a luat o pauză din cauza unei accidentări la picior, care l-a forțat să rateze turneul de la Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Fotbal
Fred, primul marcator pentru United în era Rangnick. Gol superb al brazilianului
ACUM O ORĂ

Nadal regretă plecarea lui Messi

Din momentul în care Barcelona a precizat faptul că Leo Messi nu va continua în Spania, foarte multă lume şi-a dat cu părerea despre acest anunţ surprinzător.
Totuşi, Rafael Nadal, cunoscut drept un fan înfocat al lui Real Madrid, dar şi un fan al fotbalului în general, a susţinut o conferinţă de presă înainte de turneul Masters 1000 de la Toronto, în care şi-a dat cu părerea despre plecarea argentinianului de la Barcelona.
"Ca un fan al fotbalului, să pierzi un fenomen ca Leo și să nu poți să-l mai vezi în fiecare săptămână în La Liga este o veste foarte proastă pentru toți spaniolii".
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
"Lumea fotbalului, la fel ca orie alt sector, suferă din cauza pandemiei, care afectează în principal cluburile care nu depind de un stat și nu au un capital în spatele lor", a spus Nadal la conferinţa de presă.
Lionel Messi este oficial jucătorul lui PSG! Fotbalistul a oferit o primă declarație după semnarea contractului cu francezii.
"Aștept cu nerăbdare să încep un nou capitol din cariera mea la Paris. Clubul și viziunea lui se potrivesc perfect ambițiilor mele. Sunt hotărât să construiesc ceva grozav pentru club și pentru fani. Abia aștept să intru pe terenul de pe Parc des Princes", a fost mesajul lui Messi, potrivit site-ului oficial al celor de la PSG.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM O ORĂ
Premier League
Un club mare din Anglia își dă afară antrenorul. Lovitură de teatru: Mourinho îi poate lua locul
ACUM O ORĂ