Antrenorul a insistat că echipa sa își poate reveni și că această înfrângere nu a avut un impact puternic asupra jucătorilor săi.
”Îmi doresc să lucrez ca în prima zi de când am ajuns, penalty-urile sau prelungirile din Champions League nu m-au schimbat și nici această eliminare”, a declara el.
Simeone a adăugat: ”Am un lot bun iar rezultatele sunt sigur că vor veni. Nu am avut determinarea pe care trebuia să o avem, Vitolo a avut ocazii, Saul lovitra cu capul, Thomas... am avut destule. Portarul lor a avut o seară fantastică, ei au jucat foarte bine și au avut ambiție. Nu am putut să marcăm iar responsabilitatea este numai a mea”.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 2 ORE

Atletico Madrid, eliminată de Cultural Leonesa

Atletico a deschis scorul partidei, în minutul 62, când Joao Felix i-a pasat în careu lui Angel Correa care a trimis balonul în colțul din stânga a porții apărate de Gerard. Leonesa a reușit să rămână în joc, după ce, în minutul 83, Julen Castaneda a preluat o minge respinsă în careu și a trimis-o în poarta lui Adan. Partida a fost câștigată de Cultural Leonesa, după ce Sergio Benito a ajuns la centrarea trimisă de Gabriel Gudino și a definitivat scorul partidei.
Echipele utilizate:
Cultural Leonesa: Gerard – Aitor (Marcos 81), Rodas, Theresin, Castaneda – Martinez (Martin 92), Montes Arce – Gudino, Luque (Dioni 70), Galvan (Kawaya 59) – Sergio Benito
Atletico Madrid: Adan – Sanchez, Hermoso, Felipe, Arias – Saul, Llorente (Camello 99), Herrera (Thomas 46), Vitolo (Saponjic 60)– Correa (Riquelme 102), Joao Felix
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 3 ORE
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 3 ORE