Ole Gunnar Solskjaer are mari bătăi de cap în acest start de sezon. Egalul din derby-ul cu Liverpool, scor 1-1, a mai detensionat atmosfera de la echipă. Echipă este în continuare însă în a doua jumătate a clasamentului și are probleme în atac.
Man United a înscris doar 10 goluri în primele 9 etape în Premier League, iar în Europa League are golaveraj 1-0 după primele două etape. Problemele din ofensivă l-au determinat pe Roy Keane să declarase după partida cu Liverpool că United ar trebui să încerce transferul lui Harry Kane.

Ce a spus Solskjaer despre Kane

Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
ACUM 18 ORE
Antrenorul celor de la Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a fost întrebat în conferința de presă de dinaintea partidei cu Partizan de această declarație și despre problemele din ofensiva lui United.
"Roy (Keane) spune lucrurile destul de direct, nu? Pentru noi, important este să muncim din greu. Faptul că îl avem înapoi pe Anthony (Martial) este un mare plus și sunt sigur că revenirea sa îl va ajuta și pe Marcus (Rashford. Cu atacanții pe care îi avem, cu viteza și talentul lor, abia aștept următoarele săptămâni.
Nu sunt prea mulți jucători precum (Robert) Lewandowski sau Harry Kane. Sunt la fel cum erau (Alan) Shearer, (Ruud) Van Nistelrooy, golgheteri fantastici. Ai noștri sunt jucători diferiți, dar trebuie să spun că îmi plac cei care pot să fructifice o jumătate de oportunitate și el face asta. Este unul dintre cei mai buni, dar este jucătorul lui Tottenham.
(Forma slabă) este ceva ce ne întrebăm și noi. După ce am venit am câștigat 9 partide în deplasare la rând și de atunci nu am mai reușit vreo victorie. Este o problemă pe care trebuie să o tratăm și să o rezolvăm cât mai rapid posibil. Avem 4 partide în deplasare acum și sper ca această statistică să se schimbe" a declarat Ole Gunnar Solskjaer.
Premier League
City - United 6-3 | Sănmărtean a observat un detaliu care le-a scăpat tuturor, după partida magică
03/10/2022 LA 08:09
Bundesliga
Lewandowski a dezvăluit cine i-a fost cel mai dificil adversar din carieră! "Voia doar să mă rupă"
02/10/2022 LA 19:31