În minutul 31 al partidei, Steven Gerrard a fost nevoit să îl înlocuiască pe Hagi. La câteva minute după gol, Ianis Hagi a fost faultat de Adam Lewis. Fundașul stânga al celor de la Livingston a avut un atac întârziat asupra fotbalistului român, lovindu-l pe Ianis la gleznă.
După ce a dat semne că este ok, Steven Gerrard a decis să îl schimbe pe Ianis Hagi în minutul 31 al partidei, pentru a nu pune în pericol prezența acestuia în meciurile următoare.

Steven Gerrard a vorbit despre accidentarea lui Ianis

Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
ACUM 10 MINUTE
„Niciodată nu e plăcut să vezi că un jucător se accidentează în prima repriză, mai ales acum, când nu mai avem 5 schimbări la dispoziție. Ianis a marcat un gol important pentru noi, ne-a adus într-o ipostază favorabilă. Sper ca lovitura primită să nu fie foarte serioasă.
Acum simte niște dureri destul de mari. Ar putea să lipsească marți, dar am încredere în echipa noastră de fizioterapeuți. Poate vor scoate un iepure din joben și reușesc să îl readucă la capacitate maximă pentru meciul cu Malmo. Prezența lui Ianis ar fi foarte importantă pentru noi”, a declarat Gerrard la conferința de presă de după meci.
Fotbal
Ce a spus Pep Guardiola după Manchester City - Southampton 0-0
ACUM 41 MINUTE
Ligue 1
Ligue 1, sub imperiul haosului! Fanii lui Lens și Lille s-au bătut pe teren! S-a lăsat cu arestări
ACUM O ORĂ