După meci, Ciprian Tătărușanu a stat de vorbă cu cei de la Rai Sport.
”Am făcut un meci mare, din păcate a venit al doilea galben pentru Ibra iar asta ne-a afectat jocul. Am încercat să ne menținem nivelul dar lovitura liberă a fost decisivă”, a afirmat românul.
Tătă a fost întrebat și de conflictul dintre Romelu Lukaku și Zlatan Ibrahimovic, din finalul primei reprize, când cei doi au fost la un pas de bătaie: ”Sunt lucruri normale în fotbal, nu am auzit ce au spus, dar nu a părut să fie ceva serios”.
Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
ACUM O ORĂ
Nu mă plâng, eu am un corp bun, sunt un fotbalist care are grijă de el. Sper că, dacă nu va veni nicio accidentare, să mai joc încă 5-6 ani
”Suntem primii în clasament pentru că merităm să fim. Am demonstrat asta pe teren și tot ce ne dorim este să câștigăm următorul meci cu Bologna în Serie A. Nu a fost ușor după meciul cu Atalanta, dar am demonstrat astăzi intensitate și caracter”, consideră fostul portar al naționalei României.

Presa internațională despre Ciprian Tătărușanu

”Practic, meciul s-a încheiat pentru Milan în momentul eliminăarii lui Zlatan Ibrahimovic. Diavolul milanez, cu un om în minus și fără punctul de focus din atac, a avut o misiune mult prea dificilă ulterior” au scris cei de la Gazetta dello Sport.
Totuși, Milan a fost ținută în viață de un Tătărușanu magnific, care a scos tot ce se putea (cel puțin patru intervenții decisive doar în repriza a doua
Meciul foarte bun făcut de Tătărușanu a fost consemnat și de Eurosport UK. Britanicii l-au numit pe român omul meciului.
”Cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul de rezervă al lui AC Milan. A avut mai multe intervenții, mai ales împotriva lui Lukaku iar parada sa din prelungiri a fost incredibilă. Singur cu Tătărușanu, Lukaku a trimis mingea puternic spre colțul porții, dar portarul român și-a întins mâna stângă și a menținut scorul egal. Nu a avut nicio șansă la golul câștigător al lui Eriksen, dar nu merita să fie în echipa înfrântă”, scriu cei de la Eurosport UK.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Anunț îngrijorător despre Mitriță! De ce ar putea rata ultimele meciuri din preliminariile CM 2022
ACUM O ORĂ
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 9-a din Premier League
ACUM O ORĂ