Toni Petrea a început cu o garnitură neobișnuită partida cu Dinamo, iar acest i-a costat pe cei de la FCSB. Chiar dacă la pauză au fost introduși câțiva oameni de bază, Dinamo s-a impus cu 1-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României,
La final, Toni Petrea s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că echipa sa nu a marcat pentru al 2-lea meci la rând și a acuzat indolența jucătorilor săi la faza la care s-a primit golul care până la urmă a decis meciul.
"Este al doilea meci în care nu marcăm și luăm gol din fază fixă. Sunt dezamăgit din cauza asta. Trebuie să fim atenți și să analizăm toate fazele până la următorul meci. Toți jucătorii din acest lot au valoare și trebuie să și-o demonstreze când e nevoie de ei.
Fotbal
Mesajul de forță al lui Edi Iordănescu, înaintea partidei FCSB – CS Mioveni
ACUM 2 ORE
Nu pot spune că am jucat slab, în schimb am ratat foarte mult din nou. Nu am avut concentrarea necesară în fața porții. Am tratat cu superficialitate acea fază din care am primit gol. Eu nu cred că este normal la nivelul ăsta să luăm gol din faze fixe, care, iată, decid meciul.", a declarat Toni Petrea după meci.

Toni Petrea: "Cupa României a reprezentat întotdeauna un obiectiv pentru noi"

Chiar dacă prima echipă trimisă în teren denotă mai degrabă o lispă de interes din partea FCSB-ului pentru Cupa României, Toni Petrea a insistat că această competiție a fost un obiectiv clar pentru echipa sa, care din păcate nu mai poate fi îndeplinit, campionatul rămânând singura preocupare a "roș-albaștrilor".
"Cupa României a reprezentat întotdeauna un obiectiv pentru noi. A fost și această perioadă aglomerată cu multe meciuri... acum rămâne doar să ne concentrăm pe campionat și să evităm surprizele neplăcute.", a conchis Petrea.
FCSB este pe primul loc în Liga 1 după 22 de etape. Echipa bucureșteană are un punct avans peste CFR Cluj și 5 puncte peste Craiova. Următorul meci al echipei șui Toni Petrea va fi cel din deplasare cu FC Hermannstadt, programat pe 14 februarie.
Romanian Liga I
Cum a reacționat Mircea Rednic după o nouă înfrângere suferită de Dinamo în Liga 1
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a fost învinsă de Gaz Metan cu două eurogoluri ale lui Ronaldo ... Deaconu!
ACUM 4 ORE