Jovic a prins foarte puține minute sub comanda lui Zinedine Zidane la Real Madrid, motiv pentru care oficialii campioanei Spaniei au decis în cele din urmă să-l trimită sub formă de împrumut la Eintracht Frankfurt, echipa de la care l-au cumpărat în 2019, în schimbul sumei de 63 de milioane de euro.
Atacantul sârb a căzut în dizgrațiile lui "Zizou", adunând numai 5 apariții în actualul sezon, fără să înscrie vreun gol. Per total, Jovic a marcat numai 2 goluri în cele 32 de partide jucate la Real, începând din vara anului 2019.
În mod uimitor, Jovic a avut nevoie de numai 30 de minute pentru a-și face simțită prezența la Frankfurt, la primul său meci de la revenirea în Bundesliga.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 3 ORE
Atacantul sârb a fost introdus pe teren în minutul 62 al duelului cu Schalke, iar în minutul 72 a reușit să o readucă în avantaj pe Franfkurt, scor 2-1, după o pasă oferită de Kostic. Tot Jovic a închis tabela în prelungirile meciului, scor 3-1, după un assist expediat de același Kostic.

Zidane: "Mă bucur pentru Jovic, sper să joace la fel de bine și la Real"

Așa cum era de așteptat, jurnaliștii spanioli nu au ezitat să-l întrebe pe Zidane despe meciul excelent reușit de Jovic în tricoul lui Frankfurt, raportat la prestațiile sale "șterse" bifate în trecut, la Real.
Cu mult calm, tehnicianul francez a dezvăluit că este bucuros pentru Jovic, care va reveni pe Santiago Bernabeu la finalul sezonului:
"Mă bucur pentru el și îmi place ce văd. Îi urez multă baftă lui și echipei sale. Este dificil să joci la Real Madrid, am simțit-o pe propria piele. Luka a plecat ca să prindă mai multe minute (n.r. - la Frankfurt).
Consider că Real a făcut o alegere bună când l-a cumpărat pe Luka și sunt fericit pentru el, sper să joace la fel de bine într-o bună zi și la Madrid. Are viitor și poate demonstra ce poate și la Real, la fel ca toți ceilalți jucători. Aici există mereu o concurență acerbă, dar nu trebuie învinuit antrenorul", a spus Zidane, citat de cotidianul Marca.
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 3 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 8 ORE