Bundesliga a dat semnalul revenirii fotbalului la cel mai înalt nivel. Prima etapă din Bundesliga după 2 luni a avut loc în acest weekend, însă în condiții total diferite față de ceea ce cunoșteau fanii până acum.
Partidele s-au disputat fără fani în tribune, jucătorii au limitat la maxim contactele în momentele în care mingea nu era pusă în joc, fotbaliștii de pe bancă au păstrat distanța între ei, nu a existat bucurie colectivă la goluri, în majoritatea cazurilor.

Reacția lui Klopp

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 7 ORE
Managerul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, nu a fost însă deloc deranjat de condițiile dificile în care a revenit fotbalul din Bundesliga. Într-un interviu pentru Bild, Klopp a vorbit despre faptul că fotbalul se va juca fără fani pentru o perioadă nedeterminată.
Deși este cunoscut ca fiind un manager care se bazează mult pe mobilizarea fanilor, acest lucru întâmplându-se și la Mainz, și la Borussia Dortmund, și la Liverpool, Klopp consideră că e mai important să se joace decât orice altceva.
Așa va fi pentru câteva luni, dar asta nu înseamnă că fotbalul nu va rămâne sportul minunat care este. Cu toții am început să jucăm fără fani în jur și iubim fotbalul nu pentru atmosfera de pe stadion
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 10 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 13 ORE