Portugalia, Franța și Germania vor fi în aceeași grupă, F, o adevărată grupă a "morții". Lor li se va adăuga câștigătoarea play-off-ului A (Islanda, Bulgaria sau Ungaria). În cazul în care România se califică, ea va merge în grupa C, alături de Ucraina, Olanda și Austria. Astfel, în grupa F, va ajunge una dintre Georgia, Belarus, Macedonia sau Kosovo.
Campioana mondială, Franța, va juca împotriva formației care a câștigat Campionatul European în 2016, Portugalia și contra Germaniei, a doua cea mai titrată formație din istoria Mondialului (4 trofee, ultimul îmn 2014). Vorbim de trei dintre semifinalistele de la Euro 2016.
Ronaldo, singurul jucător din istorie care a înscris la 4 turnee diferite de Campionat European, va avea o misiune imposibilă. Dar dacă francezii și lusitanii nu se pot declara atât de ghinioniști, judecând după faptul că erau în urnele valorice doi, respectiv trei, și ar fi întâlnit cel puțin o echipă foarte puternică, nu același lucru se poate spune despre nemți. Jurnaliștii de la Bild deplâng soarta naționalei lui Low, care nu putea să aibă parte de o tragere la sorți mai ghinionistă.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, elogios la adresa lui Guardiola înainte de super-duelul dintre PSG și Manchester City
ACUM 15 MINUTE
"Nu putea fi mai greu. Legenda Portugaliei, Ricardo Carvalho, ne-a adus Franța în cale, pentru ca, la câteva minute distanță, Philipp Lahm să extragă a treia formație din grupa F: Portugalia! O adevărată "explozie" de staruri", a scris Bild.
Portugalia - Franța, reeditarea finalei de acum 4 ani, se va juca la Budapesta, în timp ce Germania - Franța, probabil cel mai așteptat duel din faza grupelor, va avea loc la Munchen, pe Allianz Arena.

Componența urnelor Euro 2020

Fotbal
Doliu în fotbalul englez! Roger Hunt, legendar fotbalist al lui Liverpool, a murit la 83 de ani
ACUM 31 MINUTE
Bundesliga
Alertă la Borussia Dortmund! 30 de scouteri îi caută de urgență înlocuitor lui Erling Haaland
ACUM 2 ORE