Meciul a fost unul complet neobișnuit și după 120 de minute fiecare echipă marcase câte șase goluri. Relevant pentru FCSB a fost că a primit patru goluri în superioritate numerică.
FCSB s-a calificat în cele din urmă la penalty-uri iar marile publicații internaționale au scris despre meciul cu adevărat unic din Serbia, o partidă care a trimis-o pe FCSB în istoria cupelor europene.

Gazzetta dello Sport despre Backa Topola - FCSB

Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 5 ORE
”FCSB: 6-6 după 120 de minute și victorie la penalty-uri”, au titrat italienii. ”La pauză părea un meci liniştit. Bačka Topola conducea cu 2-1, dar în minutul 63 scorul era 3-3. Iar în minutul 93, FCSB a preluat chiar conducerea după un autogol. Gata? Deloc!
”Mijlocaşul Şasa Tomanovic a egalat la 4 în minutul 94. Prelungiri. FCSB a câştigat la penalty-uri, dar scorul de 6-6 va rămâne în istorie”, a scris Gazzetta.

L'Equipe despre Backa Topola - FCSB

”Bačka Topola a fost aproape de o performanță senzațională, în al doilea tur preliminar din Europa League. Micuțul club sârb a luptat până la capăt, mai întâi în 10 contra 11, apoi nouă contra 11. A condus și cu 2-0, după 14 minute”, a scris L'Equipe.
”Scenariul a devenit nebunesc în prelungiri. București (n.r. - FCSB) a luat un avantaj pe care l-a crezut final în minutul 90+3. Dar Tomanovic a egalat imediat, ducând partida în prelungiri. Acolo, Topola a revenit de la 4-5 la 5-5, în ciuda unei alte eliminări. A repetat operațiunea în minutul 117, tot prin Tomanovic”, au precizat francezii.

Premier League, programul etapei a doua

Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 6 ORE
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele 24 de ore
ACUM 6 ORE