În vârstă de 36 de ani, Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United, echipă la care a mai evoluat în perioada 2003-2009. Portughezul a semnat pe o perioadă de două sezoane cu echipa de pe Old Trafford, cu opțiune de prelungire pe încă un an.
De asemenea, Cristiano Ronaldo va evolua la Manchester United alături de colegul său de la națională, Bruno Fernandes, cu care va împărți vestiarul și va juca săptămânal, lucru considerat un avantaj și pentru echipa națională a Portugaliei.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 2 ORE

Fernando Santos, concentrat pe naționala Portugaliei, nu pe Manchester United

Înainte de meciurile din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, a vorbit despre revenirea lui Ronaldo pe Old Trafford, dar nu a vrut să discute foarte mult pe acest subiect: "Cristiano Ronaldo face parte din această echipă, este căpitanul nostru, iar la fel ca ceilalți jucători este foarte motivat. La fel cum a zis și Rui Patricio mai devreme, întotdeauna ești extra motivat când joci pentru țara ta", a spus Fernando Santos.
Întrebat în continuare de Ronaldo și transferul său la United, dar și despre un eventual beneficiu pentru naționala Portugaliei datorită faptului că Bruno Fernandes și Cristiano sunt acum coechipieri, Fernando Sando a spus că pe el îl interesează în acest moment ce fac la echipa națională: "Ce mă interesează pe mine este dacă sunt motivați la echipa națională. Acum, cei ce sunteți jurnaliști britanici, ar trebui să îi întrebați asta. Tot ce mă interesează pe mine este concentrarea lor la echipa națională și pot să vă asigur că sunt concentrați", a mai spus Fernando Santos.
Portugalia va juca zilele acestea trei partide în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Pe 1 septembrie, Portugalia întâlnește pe teren propriu Irlanda, iar pe 7 septembrie se va deplasa în Azerbaijan.
În acest moment, Portugalia se află pe primul loc în grupa A cu 7 puncte, la egalitate de puncte cu Serbia.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 3 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 3 ORE