Naționala de tineret pregătită de Adrian Mutu și-a aflat astăzi adversarele de la Euro 2021. Tricolorii vor da piept cu Ungaria, Olanda și Germania. Toate partidele jucate de naționala noastră se vor disputa la Budapesta.
România va debuta la Euro 2021 împotriva Olandei iar în a doua etapă va da piept cu țara gazdă, Ungaria. Ne vom înfrunta din nou cu marea favorită a grupei, Germania, în ultima etapă.

Ce scrie presa străină despre naționala lui Mutu

Premier League
Trei jucători din Premier League, convocați la următoarea acțiune a naționalei Argentinei
ACUM 4 ORE
Germanii de la Kicker au făcut referire la întâlnirea dintre naționalele de tineret ale Germaniei și României în semifinalele Euro 2019.
”România, care și-a asigurat calificarea de pe locul doi din Grupa 8 în spatele Danemarcei, a jucat deja cu echipa antrenată de Stefan Kuntz în semifinalele turneului din Italia în 2019. Atunci, românii chiar au condus la pauză cu 2-1, însă golurile târzii marcate de Luca Waldschimdt și Nadiem Amiri au adus calificarea Germaniei în finală”, scrie Kicker.
Cotidianul de sport Namzeti Sport a făcut referire la o declarație a selecționerului U21 al ungurilor, Zoltan Gera: ”Olandezii și germanii sunt clar favoriții grupei, dar să nu uităm că acum doi ani, românii au jucat semifinalele turneului. Va fi o experiență grozavă pentru fotbaliști să concureze cu echipe așa puternice”.
Liga Campionilor UEFA
Pep Guardiola, prima reacție după înfrângerea de la Paris: "Golul lui Messi a fost fantastic"
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Prima reacție din tabăra Realului, după eșecul incredibil cu Sheriff Tiraspol, în Champions League
ACUM 5 ORE