În vârstă de 21 de ani, Kylian Mbappe, a primit titlul de golgheter al Ligue 1 după suspendarea campionatului, deși a marcat la fel de multe goluri ca Wissam Ben Yedder. Starul lui PSG a cerut să împartă titlul cu rivalul său, în ciuda faptului că oficialii Ligii găsiseră o modalitate prin care să-i departajeze pe cei doi. Mbappe ar fi beneficiat singur de titlul de "cel mai bun marcator" datorită numărului de goluri reușite din acțiune. Toate cele 18 goluri ale tânărului jucător au fost înscrise din acțiune, în timp ce Ben Yedder a punctat de 3 ori din penalty.
"Vă mulțumesc pentru toate mesajele primite. Totuși, cred că și Wissam merită un trofeu pentru a sărbători anul pe care l-a avut, așa cum s-a întâmplat anul trecut în Premier League", a scris jucătorul lui PSG pe Twitter.Podiumul celor mai buni marcatori a fost completat de Moussa Dembele, de la Olympique Lyon, care a înscris 16 goluri în stagiunea recent încheiată. La capitolul assist-urilor, Angel di Maria a dominat categoric: internaționalului argentinian de la PSG a oferit 14 pase decisive în acest sezon.

PSG, campioană în Ligue 1

Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
IERI LA 17:41
Stagiunea curentă din Ligue 1 a fost oprită definitiv de autoritățile franceze, pentru a evita orice risc de infectare a persoanelor pe stadioane, iar PSG a fost declarată campioană. În momentul întreruperii fotbalului, trupa lui Thomas Tuchel era lider în Ligue 1, cu un avans de 12 puncte față de Marseille. Acesta este al 3-lea titlu obținut în mod consecutiv de formația de pe Parc des Princes și al 9-lea cucerit de-a lungul istoriei sale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12