Mircea Lucescu a semnat un contract pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon, conform site-ului oficial al ucrainenilor.
Ultrașii lui Dynamo Kiev s-au arătat extrem de furioși de numirea lui Lucescu: ”Am vrut să credem că este o glumă până în ultimul minut. Dar conducerea se pare că și-a pierdut orice urmă de bun simț, demnitate și onoare!”, a scris WBC, principala grupare a fanilor ucraineni.
”Numirea unui antrenor de 74 de ani care a vorbit mereu urât de Dinamo reprezintă o jignire pentru fani. Cerem tuturor angajaților care mai au urmă de demnitate să demisioneze. Iar pe fanii lui Dinamo îi anunțăm că urmează proteste cât de curând!”, se arată în postarea ultrașilor de pe Facebook.
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
ACUM 4 ORE

Mircea Lucescu, o legendă pentru Şahtior Doneţk

Lucescu este unul dintre cei mai importanţi antrenori din istoria fotbalului ucrainean, el rescriind istoria pentru marea rivală a lui Dinamo, Şahtior.
Românul a fost pe banca echipei patronate de Ahmetov în perioada mai 2004 - ianuarie 2016, câștigând 22 de trofee cu echipa în 12 ani, inclusiv Cupa UEFA (2009). "Il Luce" a devenit deţinătorul recordului absolut al clubului în ceea ce privește longevitatea unui antrenor pe banca tehnică, dar şi lider la capitolul meciuri jucate (555 partide).
După Șahtior, Lucescu a antrenat în Rusia, pe Zenit, pentru ca apoi să dea curs ofertei Federaţiei din Turcia de a prelua naționala, pe care a părăsit-o în februarie 2019.
Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 4 ORE
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 6 ORE