Everton nu a mai învins-o pe Liverpool de 10 ani, în nicio competiție, dar Richarlison a considerat că e oportun să încerce să îl enerveze pe Van Dijk, cel mai bun fundaș din lume, înainte de duelul direct. Logica e simplă: vârful lui Ancelotti speră probabil că olandezul va fi afectat de declarații și nu va mai fi atât de exact și calm în intervenții.
"Oamenii vorbesc mult despre el. Da, este un fundaș bun, dar am jucat contra lui și am reușit să îl driblez. E văzut printre cei mai buni fundași din lume pentru că a avut un sezon foarte bun. Dar pentru mine alții sunt cei mai buni apărători din lume", a spus Richarlison potrivit metro.co.uk.

Everton - Liverpool | Avertisment pentru Richarlison

Premier League
Jurgen Klopp, scrisoare emoționantă către un fan al lui Liverpool care suferă de o boală gravă
ACUM 11 ORE
Jose Enrique, fotbalist care a evoluat pe Anfield între 2011 și 2016, s-a amuzat pe seama demersului sud-americanului și e de părere că demersul acestuia va avea efect de bumerang. Fundașul olandez va fi și mai concentrat și va încerca să se "răzbune" pe teren.
"Richarlison, îți transmit un sfat, omule. Vorbește după meci data viitoare. Acum, l-ai enervat pe Van Dijk și nu știu ce o să se întâmple. Come on reds", a scris Jose Enrique pe o rețea de socializare.
Și Milner a vorbit la superlativ despre colegul său din defensivă, înainte de marele derby Everton - Liverpool.
Am fost norocos să joc lângă niște fundași centrali de mare valoare. Am evoluat lângă Rio Ferdinand, Woodgate sau Kompany. Virgil este lângă ei, printre cei mai buni fundași | James Milner
Derby-ul de pe Goodison Park, Everton - Liverpoo, va fi în direct pe Eurosport 1 duminică, de la ora 21:00.

Programul transmisiunilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM O ZI
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM O ZI