Până în acest moment, Adrian Mutu nu și-a prelungit contractul cu naționala U21 și a declarat recent că vrea să antreneze un un club.

Reacția Federației Române de Fotbal după declarația lui Mutu

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță a vorbit despre situația lui Adrian Mutu.
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM 3 MINUTE
"Depinde foarte mult de ce ofertă va avea Adi, își dorește foarte mult să antreneze la un club, să aibă continuitate. Să aibă zi de zi o activitate de a fi antrenor, la fel ca un jucător.
Noi de dorim să îl păstrăm, îl așteptăm după Paște să clarificăm lucrurile, pentru că vor trebui luate niște decizii până în luna iunie. Să fixam antrenorii la U20, U21.
În cazul în care Mutu își va manifesta dorința. El are oferte, dar eu sper să își încheie ciclul ăsta pe care l-a început, pentru că eu cred că merită să mai riște un turneu final. Va fi calificat direct, pentru că organizăm, e foarte important când ești echipă gazdă, avem și o generație bună care vine din urmă, ar putea face o performanță mare pentru a-i amplifica cota.
Își dorește mult să antreneze la nivel mare, el a jucat la nivel mare, e normal să aibă aspirații, la fel ca și Mirel", a spus Mihai Stoichiță la PRO X.

Adrian Mutu vrea să preia o echipă de club: "Sper să am oferte!"

Mutu n-a primit nici până la această oră o ofertă de prelungire din partea FRF, iar acum a recunoscut că se gândește să revină la cârma unei echipe de club.
"Scopul meu este să câștig trofee. Îmi doresc să antrenez o echipă de club. Sper să am oferte, să mă gândesc la ele. Vreau să găsesc un proiect care să mă stimuleze, dar și oameni care să mă susțină. Există antrenori excepționali, care reușesc să schimbe imaginea unui club.", a spus Adrian Mutu, pentru Aleph News.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
ACUM 29 MINUTE
Serie A
Răzvan Marin i-a cucerit pe fanii lui Cagliari! Ce mesaj în italiană a transmis după meciul cu Lazio
ACUM O ORĂ