De multe ori arbitrii sunt acuzați că iau decizii greșite în mod voit, favorizând una dintre echipe. Nu este cazul lui Nils Heer, care, după, ce a comis o greșeală mare, a conștientizat imediat. Concret, la meciul de liga a doua daneză, dintre Vendsyssel și Fredericia, oaspeții au scăpat pe contra-atac în minutul 29, la scorul de 1-0 pentru Vendyssel.
Centralul a fluierat fault, deși mingea a ajuns la un coechipier al fotbalistului faultat, iar acela se afla în poziție iminentă de gol. Imediat ce a conștientizat că a dictat lovitura liberă prea devreme și nu a așteptat să vadă unde ajunge mingea, Heer și-a pus mâinile în cap și a îngenuncheat, în semn de regret.
Cu siguranță că fotbaliștii lui Vendyssel au fost extrem de deranjați de decizie, dar niciunul nu a mai protestat, convinși că e de prisos: a părut că centralul regretă mai mult decât ei hotărârea luată.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
Din fericire pentru oaspeți, aceștia au reușit ulterior să egaleze rapid, după doar câteva minute, iar partida s-a încheiat 1-1, astfel că gafa arbitrului poate fi trecută mult mai ușor cu vederea.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 10 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 11 ORE