După egalul 0-0 din meciul Liverpool - Manchester United, reacţiile nu au întârziat să apară. La finalul unui meci extrem de tacticizat, Jose Mourinho s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut şi de strategia defensivă aleasă, afirmând: Acesta a fost jocul pe care l-am plănuit. Ştiam că vor face un presing avansat şi ştiam că le va fi greu să înscrie.
Tehnicianul portughez a mai declarat pentru Sky: A fost un meci dificil. A fost mai dificil pentru ei, decât pentru noi. Am deţinut controlul în perioade lungi.
Cu toate acestea, Mourinho a fost nemulţumit de ratarea unor ocazii importante precum cea creată de Zlatan Ibrahimovic şi Paul Pogba, în cea de-a doua jumătate a jocului.
Fotbal
Final de sezon pentru Ianis Hagi! Mijlocașul, operat la ligamentele încrucișate
ACUM UN MINUT
Antrenorul Cormoranilor, Jurgen Klopp, s-a declarat mulţumit de atitudinea elevilor săi, subliniind totuşi că aceştia ar fi putut juca mai bine. Venind după cinci victorii consecutive (toate competiţiile), pe Anfield, fanii aşteptau un adevărat spectacol în faţa lui Manchester, însă natura jocului a fost extrem de diferită de cea aşteptată. Conform thenicianului de pe banca lui Liverpool, elevii lui Mourinho au încetinit jocul. De asemenea, Klopp a apreciat şi rolul tacticii defensive adoptate de fotbaliştii lui Manchester în rezultatul final deloc spectaculos: E greu să joci în faţa unei asemenea apărări. Marcajul om la om este dificil, sunt mai puternici decât noi. Ne-am irosit energia fără rezultat în prima jumătate. În a doua jumătate a fost mai bine, dar, cu picioare odihnite, în a doua jumătate, am fi putut crea mai multe ocazii.
Liverpool a avut într-adevăr o a doua repriză mai bună, însă intervenţiile inspirate ale lui David de Gea au salvat echipa antrenată de Jose Mourinho.
Serie A
Inter acuză în continuare problemele financiare! Împrumut de peste 400 de milioane de euro
ACUM 35 MINUTE
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
ACUM 2 ORE